Icerige atla
Extraloob

XP SP2 CD hazırlamak [ResimLi Anlatım]

· 18 Yanıt · 5.1K görüntüleme
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
WXPSP2_BannerShdw.jpg

Pratik SP2 CD hazırlamak için:
*Ön Hazırlık*
*Update Güncelleme*
*Cd Oluşturma*

*Ön Hazırlık*
İlk önce ön hazırlık yapıyoruz. Güncel bir nero programı teğmin ediyoruz. Aşada 2 liinkteki yazılımlarını indiriyoruz.

Windows XP SP Türkçe Download (265 MB)
Boot.bin
XRMHOEM_TR d:\ dizininde xpcdsp2 klasör oluşturup, kopyalıyoruz.
indirdiğimiz dosya ismi uzun olduğu için
sp2.exe olarak değiştiriyoruz . Aynı d:\ dizinine kopyalıyoruz, sp2.exe

*Update Güncelleme*
Başlat/Çalıştırdan şu komutu yazıyoruz:

D:\sp2.exe /integrate:d:\xpcdsp2

aaaa.jpgbbbb.jpg
bbbb.jpg
ccccc.jpg
Update yani güncelleme tamlmış oluk.

*Cd Oluşturma*
boot.bin doyasınıda d:\ dizininde xpcdsp2 klasör kopyalıyoruz. İlk resimde göreceksiniz aynen uyguluyorsunuz. boot. bin yer göstermeyi.
ddddd.jpg
eeee.jpg
ffff.jpg
gggg.jpg

Bu 4 resimdeki tüm ayarları yapın ve dikat edin nero göz atıcıdan d:\xpcdsp2 açın içindeki tüm dosyalarıda cd basılacak alana sürükleyin ve son kez bu 4 resimdeki ayarlara bakın öyle işlemi yapın. Bu işlemler sırasında hata yaparsanız cd'yi oluşturamazsınız.

Püf noktaları çalıştıra bunu
D:\sp2.exe /integrate:d:\xpcdsp2 kopyalaya bilirsiniz aynı işlemleri d:\ dizinine yapın yada başka dizinede yapabilirsiniz komut değişikliğe urayacak ona göre ades tayin edin.
cd de boş alan olucak isterseniz başka şeylerde ilave edebilirsiniz klasör oluşturun örnek SUPPORT klasörün içine olabilir başka yerlerde olması
Dosyalar (9)
18 Yanıt
M
muratsnkl ⭐ 19y
aLlah ne Muradın varsa versin canımmm Mr. Green . Çok teşekkür ediyorum
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y

aLlah ne Muradın varsa versin canımmm Mr. Green . Çok teşekkür ediyorum

mucX yorumun için teşekkürler
B
By_MaKaRa ⭐ 18y
battery mucX dün
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y

battery mucX dün

mucX
J
güzel bir anlatım teşekkürler batterst extrabeer
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel topic ellerine sağlık lakin sp3 çıktı onunla yapılmasını tavsiye ederim yapacak olanlara Wink
M
muratsnkl ⭐ 19y
Beyler Belki Bilgimiz Vardır.Kendi Xp Cdnizi Yaparken Kendi Logunuzuda Koyabiliryorsunuz.Bilgisayarım Özellikler Yaptıgında orda Logo Gozukuyor.Bilginiz Varmı Bunun hakkında Question
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y

Beyler Belki Bilgimiz Vardır.Kendi Xp Cdnizi Yaparken Kendi Logunuzuda Koyabiliryorsunuz.Bilgisayarım Özellikler Yaptıgında orda Logo Gozukuyor.Bilginiz Varmı Bunun hakkında Question

Biliyordum bir arkdaşım söylemişti anlatmıştı felan ama orda kaldı öğrenirsem koyabilirm siteye
M
muratsnkl ⭐ 19y
İnş. Bulursun kardesim.Kolay gelsin extraokk
M
muratsnkl ⭐ 19y
Şuan Dosyaları İndiriyorum.Dosyalar Üzerinde Biraz oynama Yapıcam.Eğer olursa Buraya Yazıcam mucX
J
Jigsaw ⭐ 19y

güzel topic ellerine sağlık lakin sp3 çıktı onunla yapılmasını tavsiye ederim yapacak olanlara Wink

Şimdi hiç Vista kullanmamak lazım di mi Okan cım? Laughing Ya da millet SP3 ile pcsini bozsun xp yi kötü sanıp Vista'ya geçsin diye xp-bozucu bir service pack de olabilir. Microsoft bu. Mr. Green

Ben de XP SP2 Pro Türkçe kendi cdsi var gayet güzel işleyen. Bu içindekilere güncellemelere nasıl entegre ederim?
M
muratsnkl ⭐ 19y
Jigsaw ben Bayadır pc işleri ile uğraşıyorum Ve kaç tane Formatlık Pc geldiyse Hep şikayetleri Vista yüzünden.şu 1 ay icinde 30 tane Pc'yi Vistadan Xp'ye Cevirdim.Kimse memnun değiL
J
Jigsaw ⭐ 19y

Jigsaw ben Bayadır pc işleri ile uğraşıyorum Ve kaç tane Formatlık Pc geldiyse Hep şikayetleri Vista yüzünden.şu 1 ay icinde 30 tane Pc'yi Vistadan Xp'ye Cevirdim.Kimse memnun değiL

Muhahaha, bana mı diyorsun sen onu? Mr. Green Anti-Vista.com domaini ve hostu için para biriktiriyorum.
D
dR.NooB ⭐ 19y

Muhahaha, bana mı diyorsun sen onu? Mr. Green Anti-Vista.com domaini ve hostu için para biriktiriyorum.

Zuahahah Mr. Green

He bide ne parası yaa Free aç Mr. Green
K
K@OS ⭐ 19y
saolasın gerçekten güzel paylaşım biliyordum ama pekiştirmiş olduM:D...
M
muratsnkl ⭐ 19y
Jigi benimde Biraz katkım olur para atim sana Mr. Green
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Up up mükemmel konu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: