Icerige atla
Extraloob

XP Format İçin IOS Ayarları ((Yardım PLS))

· 5 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
arkadaşlar format atmak için bıos ayarları yapmak gerekiyorumuş bilen varmı acele pls
5 Yanıt
|
|O²| ⭐ 19y
Bios Önce CD'yi oku diye ayarlıysa sorun yoqtur tak cd yi bas reset e at format'ı ama değilse Bios a girip CD'yi önce oku demen lazım ki şimdi söylüyemicem nerde oldugunu Very Happy bios ta değilim ^^... araştır bios ta biraz ama kurcalamadan !... ok Cool
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
şimdi sorun şu win kur ekranı geliyor format işlemi için entere basın diyo basıyom pc ye baglı bir sabit disk bulunamadı diyor anlamadım ben bu işi
|
|O²| ⭐ 19y

şimdi sorun şu win kur ekranı geliyor format işlemi için entere basın diyo basıyom pc ye baglı bir sabit disk bulunamadı diyor anlamadım ben bu işi

Önce Windows'un bulundugu hard diski kökten sileceksin. Sonra kuracaksın eger bu değilse sorun. Bölümlenmiş bir alan oluşturmamıssındır. Alan Oluştur yazar onu seç ve 23gb gibi bir alan olustur C:ye yada kendin bilirsin hafızasını ondan sonra Windows Kurulumuna geç.
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
şimdi şöe soyleyim ben bu pc ye format atacam hardisk d ve c olarak 2 ye ayrılmış halde xp cd sini takıyom kur bileşenleri yülüyo formatlama başlaması için entere basın diyo entere basıyom sabit disk bulunamadı diyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: