Icerige atla
Extraloob

x_law ın açtığı konu virüsludur kımse yuklemesın

· 12 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Y
yavuzbaba OP ⭐ 18y
arkadaşlar bu dılım varmıyor ne dıyeyyım artık sız söyleyın vıruslu dosyayı taşımız buraya kımse yuklemesın ben 2 saat uğraştım format attım sonunda bılgı sayara hack vırusu back door lutfen yöneticiler böyle insanları tutmmayın burda gönderın lutfen bız bu sıteyı yılardır kullanıyoz böyle şeyler burda olmaz arkadaşlar
12 Yanıt
L
lastturk_ ⭐ 19y
Link?
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Link verseb bi yeterli..
B
evt A.T.P ztn müdahele etti
A
angela ⭐ 19y
evet bende hacklendim pc mi ele geçridi ama tecrübelerim sayesinde geri aldım bide deneme mod olacak -_-
B
evet bende hacklendim pc mi ele geçridi ama tecrübelerim sayesinde geri aldım bide deneme mod olacak -_-

bi kere verdiğiniz tepki çok büyük.adam bilerek koymamıştır.kesin gözünden kaçmıştır.bi ona sorun,bi modlar olayı tamamen araştırsınlar.böle yargısız infaz yapmayın
K
karince ⭐ 19y
sen gerekli yöneticlere linki ver müdale ederler kardeş 😉 yadapm at yöneticiye fln 😊
F
linki taratmadan indirmeyin diye büyük büyük yazmıştım

ayrıca 10 dk içerisinde müdahale edildi.

KARALAMA KAMPANYASI YAPMAYALIM
F
sen gerekli yöneticlere linki ver müdale ederler kardeş 😉 yadapm at yöneticiye fln :)

KOnuyu nie upluyorsun?
B
kardeş kusura bakma ama sen bu modlugu beceremicen kendini bizden üstün gibi görüp yorumlar yapıp çaktırmadan küçük düşürücü laflar ediyorsun :S
F
kardeş kusura bakma ama sen bu modlugu beceremicen kendini bizden üstün gibi görüp yorumlar yapıp çaktırmadan küçük düşürücü laflar ediyorsun :S

ne zaman yaptım? acaba?
B
Ölmüş bir konu neden uplarsınız anlamam.Hiçbir EXL yetkilisi üyelere zarar vermeye çalışmaz.Bunu Asla Unutmayın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: