arkadaşlar bu dılım varmıyor ne dıyeyyım artık sız söyleyın vıruslu dosyayı taşımız buraya kımse yuklemesın ben 2 saat uğraştım format attım sonunda bılgı sayara hack vırusu back door lutfen yöneticiler böyle insanları tutmmayın burda gönderın lutfen bız bu sıteyı yılardır kullanıyoz böyle şeyler burda olmaz arkadaşlar
x_law ın açtığı konu virüsludur kımse yuklemesın
· 12 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Link?
Link verseb bi yeterli..
B
BlackTheSea
⭐ 19y
evt A.T.P ztn müdahele etti
evet bende hacklendim pc mi ele geçridi ama tecrübelerim sayesinde geri aldım bide deneme mod olacak -_-
B
BrendiBelle
⭐ 18y
evet bende hacklendim pc mi ele geçridi ama tecrübelerim sayesinde geri aldım bide deneme mod olacak -_-
bi kere verdiğiniz tepki çok büyük.adam bilerek koymamıştır.kesin gözünden kaçmıştır.bi ona sorun,bi modlar olayı tamamen araştırsınlar.böle yargısız infaz yapmayın
sen gerekli yöneticlere linki ver müdale ederler kardeş 😉 yadapm at yöneticiye fln 😊
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
linki taratmadan indirmeyin diye büyük büyük yazmıştım
ayrıca 10 dk içerisinde müdahale edildi.
KARALAMA KAMPANYASI YAPMAYALIM
ayrıca 10 dk içerisinde müdahale edildi.
KARALAMA KAMPANYASI YAPMAYALIM
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
sen gerekli yöneticlere linki ver müdale ederler kardeş 😉 yadapm at yöneticiye fln :)
KOnuyu nie upluyorsun?
B
BlackTheSea
⭐ 19y
kardeş kusura bakma ama sen bu modlugu beceremicen kendini bizden üstün gibi görüp yorumlar yapıp çaktırmadan küçük düşürücü laflar ediyorsun :S
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
kardeş kusura bakma ama sen bu modlugu beceremicen kendini bizden üstün gibi görüp yorumlar yapıp çaktırmadan küçük düşürücü laflar ediyorsun :S
ne zaman yaptım? acaba?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Ölmüş bir konu neden uplarsınız anlamam.Hiçbir EXL yetkilisi üyelere zarar vermeye çalışmaz.Bunu Asla Unutmayın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap