Ya arkadaşlar anlamıyorum gerek facede, gerek arkadaşlarımla yazışırken xDé diye saçma sapan birşey yazıyorlar.Nedemek oluyor bu diyince bilmiyoruz diyorlar 😁
Nedir bu xDé saçmalığı biri açıklasın lütfen. 😕 😕
Ps: Türkçe katilliğinden başka birşey değil bence. sin:
xDé ?
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
"xD"v2
En gıcık oldugum ... ne desem bilmiyorum. sin:
"xD"v2
Yorum yok 🤔
Ps: Türkçe katilliğinden başka birşey değil bence
Kendin açıklamayı yaptın hacım Türkçe katli.
Hatta birşey daha ekleyeyim özenti,pinti ve pis gençlik

Kafanı sağa doğru yatır ve bak.
P.S : Arkadaşın dediği gibi xDé, xD'nin v2'si.. 🎭
Eski Köye Yeni adet daral:
Kendini 'shekil' sanan çocukların/özenti gençlerin yaptığı aptalımsı 3 harf.
xD'yi anlarımda, xDé'de bir mantık yokki?
Nina Ricci
⭐ 17y
xD'yi anlarımda, xDé'de bir mantık yokki?
kullananlarda mantık yok zaten.

12-15 yaş arası amerikan özentisi daha sosyal yaşamda kendisine parça edinememiş körpelerimizin kullandıkları garip bir cümle Türkçenin içine ediyorlar iyice ana babada problem var gerçi biraz daha disiplin şart.
12-15 yaş arası amerikan özentisi daha sosyal yaşamda kendisine parça edinememiş körpelerimizin kullandıkları garip bir cümle Türkçenin içine ediyorlar iyice ana babada problem var gerçi biraz daha disiplin şart.
Keşke herşey Ana-Baba yada diğer bir deyimle Aile'de bitse.
Sadece özenti bir yaşam benimsemek,Dışarıda görüğü insan gibi olmak , onlar gibi davranmak vs.. Gibi davranış biçimlerinden kaynaklanıyor.
Yazık :!!&%&! summer2:
Ben amerikada böyle birşey görmedim hiç ama... Arkadaşların dediği doğru "xD" nin 2 inci versiyonu yerinde olsam o kişilerle fazla arkadaş olmazdım gerçi benim arkadaşlarım hayatta öyle bişey kullanmaz ya neyse.
G
git4ristt4h4
⭐ 16y
pek abartılacak bişey yok bence? sonuçta Türkçede xD diye bişey bile yok? sonradan cıkma bi ifade yani xD yada xDê xP xC :X :C bunların Türkçeyle bi alakası oldugunu düşünmüyorum.
pek abartılacak bişey yok bence? sonuçta Türkçede xD diye bişey bile yok? sonradan cıkma bi ifade yani xD yada xDê xP xC :X :C bunların Türkçeyle bi alakası oldugunu düşünmüyorum.
xD / xP / xX Bu yazdıklarının hepsi durum ifadesidir.
Yani xD yaptıgın zaman gülüyorsun demektir ( durum ifadesi derken bunu kasdettim)
xDé yi herhangi bir durum ifadesiyle ben bağdaştıramıyorum ? 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap