Icerige atla
Extraloob

Xbow mu , -- 2 h warrior mu ????

· 10 Yanıt · 3.4K görüntüleme
D
drseymen OP ⭐ 17y
arkadaşlar benim istediğim fortress war larda sağlam olsun ve hızlı kassın istiyorum , unique önemli ama olmasa da olur, şuan bi tane warrior var 91 onun skillerini geri çekmeye karar verdim xbow yapmak için --ne dersiniz ??

TECRÜBELİ BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM VE AÇIKLAMA BEKLİYORUM 😗

TEŞEKKÜRLER 👋
10 Yanıt
Y
kardes sen warrıora devam et avrupada warrıor chınde blade ben warrıora devam etmenı tercıh ederm.
S
srocu_34 ⭐ 16y
xbow derim =) unq pwp için
L
Loras ⭐ 16y
YouForKilledMe katılıorum ..

Warrior FTW . 😊
X
Bence doğru yoldasın rogue/cleric süper bir build hem yatmıo hemde yatırıo uniq desen üstüne yok uzaktan durmadan yatmadan götürürsün uniqleri 😄
J
Junkie * ⭐ 18y
Warrior^^
D
degre1 ⭐ 16y
wiror aç rouge de bolt derdi var item düşüo ama üstünde full bolt var bottayken toplamıo bide uniqdencıka item vb onları hemen kapamassın bolt yüzünden en fazla 3 item falan toplarsın bnm sosu bile kaçırdığım oldu bolt yüzünden hem rouge yi bota salamassn yatıp duruyo ama eğlence için isrtiosan rouge seç bnce
D
Deschart ⭐ 17y
2h warrior neutral1
E
eLempTRa ⭐ 18y
rogue ac derim youtube a yaz queenofweed ws extrem3 pwp videosu benim arklar biri warrior biri xbow izle karar ver.
K
Wariora devam pişman olma uğraşlmaz o charı çevirmeyle.. Warior u alıcak bir blade vardır blade de serverlarda 3-4 tane anca onlarda çok iyi kullanırsa alırlar warioru... rogue da kullanmayı bilmen gerekir warlock rogue da çok sağlam char olabiliyor.. warlock rogue tek sorunu sp yetiştirebilicek misin ? 😄 fakat ne kadar sağlam olrsa olsn warioru alamazz... unique de ise etrafında wizz yoksa rogue la alırsn 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: