arkadaşlar benim istediğim fortress war larda sağlam olsun ve hızlı kassın istiyorum , unique önemli ama olmasa da olur, şuan bi tane warrior var 91 onun skillerini geri çekmeye karar verdim xbow yapmak için --ne dersiniz ??
TECRÜBELİ BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM VE AÇIKLAMA BEKLİYORUM 😗
TEŞEKKÜRLER 👋
Xbow mu , -- 2 h warrior mu ????
· 10 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
kardes sen warrıora devam et avrupada warrıor chınde blade ben warrıora devam etmenı tercıh ederm.
xbow derim =) unq pwp için
YouForKilledMe katılıorum ..
Warrior FTW . 😊
Warrior FTW . 😊
X
xquarteronx
⭐ 18y
Bence doğru yoldasın rogue/cleric süper bir build hem yatmıo hemde yatırıo uniq desen üstüne yok uzaktan durmadan yatmadan götürürsün uniqleri 😄
Warrior^^
wiror aç rouge de bolt derdi var item düşüo ama üstünde full bolt var bottayken toplamıo bide uniqdencıka item vb onları hemen kapamassın bolt yüzünden en fazla 3 item falan toplarsın bnm sosu bile kaçırdığım oldu bolt yüzünden hem rouge yi bota salamassn yatıp duruyo ama eğlence için isrtiosan rouge seç bnce
2h warrior neutral1
rogue ac derim youtube a yaz queenofweed ws extrem3 pwp videosu benim arklar biri warrior biri xbow izle karar ver.
K
kingtroll35
⭐ 17y
Wariora devam pişman olma uğraşlmaz o charı çevirmeyle.. Warior u alıcak bir blade vardır blade de serverlarda 3-4 tane anca onlarda çok iyi kullanırsa alırlar warioru... rogue da kullanmayı bilmen gerekir warlock rogue da çok sağlam char olabiliyor.. warlock rogue tek sorunu sp yetiştirebilicek misin ? 😄 fakat ne kadar sağlam olrsa olsn warioru alamazz... unique de ise etrafında wizz yoksa rogue la alırsn 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap