Xbow + Barddan sadece gerekli skilleri açtığımda 90 lwl için 370k sp gidiyor nivlamdan hesapladım
yani full farmed olmak için yaklaşk 140 k sp yeterli oluyor sanırm çok garibime gitti 90 full farmed olmak için o kadar sp yeteceği 😊 rogue den xbow olmak için hangi skillerin açılacağını bilen bir rogueden alabilrmym ? 😊 xbow skillerinden gerekli olanlar hangileri ressim üzernde çizip atabilrmsnz 😊 bard olacağım içinde oldkça az sp gidiyordur sadece hızlı koşmaları ve noise açtm hesaplara göre şuan ezik sp farmer charımda 200k sp var zaten !
Xbow + Bard
· 6 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Sana gereken sp cok az geldi ancak ben kendi başına rogue skillerinden xbow olanlarıyla yetinelemeyeceği kanısındayım;dual weapon avantajları öyle çoktur ki.. Bence sen farm hesaplamanı toplam rogue kitapçıkları için yap 😉
duel weapon derken biraz açarmısın avantajlarını falan
yok zaten dagger + xbow char kastım 80e kadar 2 side açıktı ama daggeri hiç sevmediğime karar verdm ve gerek sp evet az geldi doğrusu 😄 hemde byaa az geldi 😄
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
duel weapon derken biraz açarmısın avantajlarını falan
Moblarda kasarken charımızı xbow kullanacağız.Bunun sebebi;xbow'un hem uzaktan atış yapması hem de seri olması.Bard noise ve moving march ile de hızımıza hız katacağız.Zaten dagger gibi yakından atack yapan charlarda noise acmanın pek bir mantığı yok;avantajı yok,wizard ve xbow tarafından kullanılırsa tam manasını bulur.Pvp de ise xbow ile yatır batırlarımızı yaptıktan sonra chinese bir pure str char bize atack yapmak için yaklaşırken daggerin o muazzam critic yapan skillerinden yararlanacağız.
@Adonia;
Zaten daha önce böyle bir char kastıysan xbow için hangi skilleri açacağını bilirsin 😉 Kaldı ki bu işin zevkini tattıysan ve illaki european char acmak istiyorsan sana bir de bard/wizard öneririm zevk alarak kastığım bir karakterdir.
geçen sefer full pwrlwl le kastım ve doğru dürsüt kullanma şansm olmadan sattım
Xbowdan hangi skillri açacağımı zaten biliyorm sadce sp az geldi yani vede ilk 3 sıradan poison hariç hiç bir skili açmamıştım eski charımda onlardan hangileri gerekli bilmiyorm
aslıdna aklımda bard + cleric gibi bir yapılandırmada var.
Xbowdan hangi skillri açacağımı zaten biliyorm sadce sp az geldi yani vede ilk 3 sıradan poison hariç hiç bir skili açmamıştım eski charımda onlardan hangileri gerekli bilmiyorm
aslıdna aklımda bard + cleric gibi bir yapılandırmada var.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap