Icerige atla
Extraloob

www.silkroadonline.com.tr /// Yarışmaları Sonuçlanmıştır

· 75 Yanıt · 15K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
www.silkroadonline.com.tr /// Yarışmaları Sonuçlanmıştır

EN GÜZEL SS'İ SEN PAYLAŞ YARIŞMASI [ 350 SiLK ÖDÜLLÜ ]
WilD_FucckeR 200 SiLK Kazandınız.
Seal Of Love 100 SiLK Kazandınız.
Thoobia 50 SiLK Kazandınız.

EN GÜZEL GLOBAL MESAJ YARIŞMASI [ 600M GOLD ÖDÜLLÜ ]
Seal Of Love 300M Kazandınız.
GodLike 200M Kazandınız.
Neverex 100M Kazandınız.

EN GÜZEL STALL İSMİ YARIŞMASI [ 500M GOLD ÖDÜLLÜ ]
WilD_FucckeR 500M Kazandınız.

Kazanan talihliler lütfen benimle irtibata geçsinler ödüllerinizi vereceğiz.

Saygılarımızla,
75 Yanıt
G
Gameworld ⭐ 19y
İlk mesaj benden hayırlı olsun herkese
G
GodLike ⭐ 19y
herkeze hayırlı olsun 😊
G
GodLike ⭐ 19y
Okan abi zannedersem bir yanlışlık var ben global msj yarışmasında 3. oldum 100 m almam gerekiyor?
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Kazananlar güle güle kullansınlar hediyelerini 😘
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Güle güle harcayın , harcarken bizi hatırlayın 😜
[ek #12654]
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kazananlar güle güle kullansınlar hediyelerini 😘
Special thx to Flexi
P
Prada ⭐ 19y
Bir dahaki sefere 1 uye yanlızca tek ödülde hak sahibi olsun hacım.. Baştan öyle bir düzenleme getirelim daha fazla kişi ödül alsın daha fazla kişiyi mutlu etmiş oluruz 😘
X
Xenas ⭐ 19y
hayırlı uğurlu olsun kazanan arkadaşlara 😊
H
Hypnosis ⭐ 17y
hayırlı uğurlu olsun kazanan arkadaşlara :)
X
Xanthos ⭐ 19y
Bir dahaki sefere 1 uye yanlızca tek ödülde hak sahibi olsun hacım.. Baştan öyle bir düzenleme getirelim daha fazla kişi ödül alsın daha fazla kişiyi mutlu etmiş oluruz 😘
katılıyorum 🍺
Sonrakilere iştirak edelim hacım,yükü extra hacıya bıraktık,bunalttılar.. biraz hafifleteyim dedim ama ben onun kadar sabırlı değilim 😜 BAN BAN BAN 😁

Bileğinin hakkıyla ödül kazananları canı gönülden tebrik ediyorum 😘
S
SilkroadOnline.com.tr ailesi olarak kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederiz. ExtraLoob gibi seviyeli bir forumda böyle bir yarışma gerçekleştirmekten gerçekten çok mutlu olduk. Yarışmalarımız ve hediyelerimiz gördüğümüz ilgi neticesinde büyüyerek devam edecektir. Gelen istekler üzerine yarışma kuralları tekrar gözden geçirilecek ve en adil şekilde kazananı belirleyebilmemiz için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz Okan Bey ile. Ayrıca yarışmalarda da değişikliğe gidebiliriz. Bunu Okan Bey ile görüştükten sonra sizlerle paylaşacaktır kendisi.

KAZANAN ARKADAŞLARI ÖDÜLLERİNİ ALMAK İÇİN

1- SilkroadOnline.com.tr 'ye üye olmayanların sistemimize ÜYE OLMASI gerekmektedir.

2- Üye olan arkadaşlar Extraloob üzerinden PM ile sitemizdeki üye adlarını bize atmalılar.

3- PM attıktan sonra GOLD kazananlar canlı desteğimize gelerek gold'ları teslim alabilirler. SİLK kazananlara ise canlı desteğimizle iletişime geçtikten sonra E-Pin'ler mail yoluyla iletilecektir. Bu nedenden dolayı üye olurken maillerin doğru olarak girilmesi önemle rica olunur.
S
Spare_ ⭐ 18y
katılıyorum 🍺
Sonrakilere iştirak edelim hacım,yükü extra hacıya bıraktık,bunalttılar.. biraz hafifleteyim dedim ama ben onun kadar sabırlı değilim 😜 BAN BAN BAN 😁

Bende aynı düşüncedeyim.

Herkeze hayırlı olsun WildFucckeR götürmüş işi.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
katılıyorum 🍺

2 güzel birbiriniz tamamlayan yorum pray:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SilkroadOnline.com.tr ailesi olarak kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederiz. ExtraLoob gibi seviyeli bir forumda böyle bir yarışma gerçekleştirmekten gerçekten çok mutlu olduk. Yarışmalarımız ve hediyelerimiz gördüğümüz ilgi neticesinde büyüyerek devam edecektir. Gelen istekler üzerine yarışma kuralları tekrar gözden geçirilecek ve en adil şekilde kazananı belirleyebilmemiz için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz Okan Bey ile. Ayrıca yarışmalarda da değişikliğe gidebiliriz. Bunu Okan Bey ile görüştükten sonra sizlerle paylaşacaktır kendisi.

KAZANAN ARKADAŞLARI ÖDÜLLERİNİ ALMAK İÇİN

1- SilkroadOnline.com.tr 'ye üye olmayanların sistemimize ÜYE OLMASI gerekmektedir.

2- Üye olan arkadaşlar Extraloob üzerinden PM ile sitemizdeki üye adlarını bize atmalılar.

3- PM attıktan sonra GOLD kazananlar canlı desteğimize gelerek gold'ları teslim alabilirler. SİLK kazananlara ise canlı desteğimizle iletişime geçtikten sonra E-Pin'ler mail yoluyla iletilecektir. Bu nedenden dolayı üye olurken maillerin doğru olarak girilmesi önemle rica olunur.

gerçekten hizmet ilgi alaka bu olsa gerek çok teşekkürler http://www.silkroadonline.com.tr güzel bir yarışma düzenledik ve çok güzelde sonuçlandı bunu düzenli olarak yapmayı bizlerde temenni ediyoruz gün içerisinde firmanızı arayacağım iyi çalışmalar dilerim.

teşekkürler http://www.silkroadonline.com.tr 😘 ❤️
M

+1912
S
Tebrik Edenlere Teşekkürler

Dier Ödül Alan ARkadaşlarıma Tebriks.
Q
Quattro ⭐ 19y
Güzel yarışma oldu güzel anları vardı kazanan arkadaşlara tebrikler.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Güzel yarışma oldu güzel anları vardı kazanan arkadaşlara tebrikler.

her yarışmanın güzel anları oluyor hacım hiç eksik olmaz o dakikalar 😁 😘
G
GodLike ⭐ 19y
Ödülümü aldım hazırlayan ve bu yarışmayı bizlere sunan silkroadonline.com.tr ve Extraloob.com'a çok çok teşekkürler..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: