Server Poseidon 😜
En yüksek teklife evet diyeceğim
buyrun charın son durumu
http://img379.imageshack.us/img379/6418/mokokohc8.jpg
WTS Sun Staflı Full Farm Wizard Account OFFER
· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
H
HollowDalton
⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
vay vay vay işte benim charın gelecekteki halinin kopyası;
demondan düşme legs+chest harici full sun 🍺 🍺
umarım beklediğin fiyata satarsın.
ama inş. boyle bir charın iyice zevkini almışsındır.
demondan düşme legs+chest harici full sun 🍺 🍺
umarım beklediğin fiyata satarsın.
ama inş. boyle bir charın iyice zevkini almışsındır.
Serverde Unique bırakmıyodu bu la manyanq Unique si olsa zerk açıp dalar xD ama saglam char yapmıs yalan yok Poseidon u bırakmasına en cok ben ve Tg üzülür kesin xD
Serverde Unique bırakmıyodu bu la manyanq Unique si olsa zerk açıp dalar xD ama saglam char yapmıs yalan yok Poseidon u bırakmasına en cok ben ve Tg üzülür kesin xD
glaiver mokokoya tg üzülür bitek bunla pek kesmedi lakin shaitan ve lord çok özleyecek gibi 😈
hayırlı satışlar Ahmet abi (eski _eVaLoNn_)
glaiver mokokoya tg üzülür bitek bunla pek kesmedi lakin shaitan ve lord çok özleyecek gibi 😈
mokoko serefsızın tekı ablamın carını soymustu abla da kopeğıne mokoko ısmını vermıstı 😁 😁 en cok unıq kesen it 😁
T
TheBigDady
⭐ 19y
Kolero arkadaşım mesajını düzeltirseniz sevinirim. Eğer kanıtın varsa göster yoksa kişiyi lekelemiş oluyorsun lütfem masajınızı düzeltiniz
T
TheBigDady
⭐ 19y
I__MokokO__I ' adlı charı satın aldım abimizden h.o 'sun
Kolero arkadaşım mesajını düzeltirseniz sevinirim. Eğer kanıtın varsa göster yoksa kişiyi lekelemiş oluyorsun lütfem masajınızı düzeltiniz
Mokoko ya git BLACK_KOBRA de o anlar zaten
zamannda öle bi olay olmuştu dogru diyo quater
BLACK_KOBRA yı geri aldık rahat olun =) SonGül SuLtaNa Slm ^^
BLACK_KOBRA yı geri aldık rahat olun =) SonGül SuLtaNa Slm ^^
+1905
Poseidon zamanlarında unique beklemek yürek isterdi.MokokO kimseye bırakmazdı.Az küfür yemezdi globalden hani 🎭 😆
Special thx to Flexikonunun yeri burası değil..
A
azrail5734
⭐ 18y
mokoko poseidonuın efsanesi ya 😄 bi ara adam coştu sabah akşam unique kesiodu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap