Icerige atla
Extraloob

WTS Sun Staflı Full Farm Wizard Account OFFER

· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme
14 Yanıt
H
- Resim Silinmiş.
P
ParduS_ ⭐ 19y
vay vay vay işte benim charın gelecekteki halinin kopyası;
demondan düşme legs+chest harici full sun 🍺 🍺
umarım beklediğin fiyata satarsın.
ama inş. boyle bir charın iyice zevkini almışsındır.
S
srdr111 ⭐ 17y
Serverde Unique bırakmıyodu bu la manyanq Unique si olsa zerk açıp dalar xD ama saglam char yapmıs yalan yok Poseidon u bırakmasına en cok ben ve Tg üzülür kesin xD
D
destiny ⭐ 18y
Serverde Unique bırakmıyodu bu la manyanq Unique si olsa zerk açıp dalar xD ama saglam char yapmıs yalan yok Poseidon u bırakmasına en cok ben ve Tg üzülür kesin xD

glaiver mokokoya tg üzülür bitek bunla pek kesmedi lakin shaitan ve lord çok özleyecek gibi 😈
T
Truth ⭐ 18y
hayırlı satışlar Ahmet abi (eski _eVaLoNn_)
Q
Quater ⭐ 18y

glaiver mokokoya tg üzülür bitek bunla pek kesmedi lakin shaitan ve lord çok özleyecek gibi 😈

mokoko serefsızın tekı ablamın carını soymustu abla da kopeğıne mokoko ısmını vermıstı 😁 😁 en cok unıq kesen it 😁
T
TheBigDady ⭐ 19y
Kolero arkadaşım mesajını düzeltirseniz sevinirim. Eğer kanıtın varsa göster yoksa kişiyi lekelemiş oluyorsun lütfem masajınızı düzeltiniz
T
TheBigDady ⭐ 19y
I__MokokO__I ' adlı charı satın aldım abimizden h.o 'sun
Q
Quater ⭐ 18y
Kolero arkadaşım mesajını düzeltirseniz sevinirim. Eğer kanıtın varsa göster yoksa kişiyi lekelemiş oluyorsun lütfem masajınızı düzeltiniz

Mokoko ya git BLACK_KOBRA de o anlar zaten
S
senns ⭐ 16y
zamannda öle bi olay olmuştu dogru diyo quater
BLACK_KOBRA yı geri aldık rahat olun =) SonGül SuLtaNa Slm ^^
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

+1905

Poseidon zamanlarında unique beklemek yürek isterdi.MokokO kimseye bırakmazdı.Az küfür yemezdi globalden hani 🎭 😆
Special thx to Flexi
D
DarkMode ⭐ 16y
konunun yeri burası değil..
A
azrail5734 ⭐ 18y
mokoko poseidonuın efsanesi ya 😄 bi ara adam coştu sabah akşam unique kesiodu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: