Icerige atla
Extraloob

WTS 132 Level SS Char (Sword Shield)

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
akarfree OP ⭐ 6y
15 Legend +3 Wheeled SET (Stats 80-90)
Inca Common FB Hunter SET
4x 14dg Rare ACCES ( Stats 80)
15+7 Clean Sword (Stats 80 4x blue gori )
15+5 Rare Shield Wheeled (80 Stats)
4 Pages Zerk Scrools
128 Jaguar Str Int 19
550 honor grades
3x Dress (Ignore-STR PVP- INT PVP)
S Devil
Full Farm 3M SP exp %50
9 Yanıt
A
akarfree OP ⭐ 6y
' _Daniz0r_ Dike Ciko Scorpo ' bu yorumları yazan şu şahıs scamerdır dikkat edin insanların ismini kirletiyor.
Berat4172
Hestia zamanından beri Bu Sw deyim sonra Aether oldu. Az çok herkesi tanıyorum sw de , o kadar Gold partiniz var , o kadar ticaret yapıp bir sürü para kazanıyorsunuz , halen scammer lık yapıyorsanız Allah belanızı versin . Ne diyeyim artık
''Kelebek Gibi Uçar Arı Gibi Sokarım''-Muhammad ALI
A
akarfree OP ⭐ 6y
Katılıyorum sana berat kardeşim. Bu adamlar o kadar şerefsizler ki milletten çaldıklarını çarlarına koyuyorlar her yerde gold partileri var lanet olasılar her yerde iyi oyuncuları spamlıyorlar.
Berat4172
Dike isimli çarın sahibinin scammer olduğunu bilmeyen yoktur Dike Siccin Raider_ bu çarlar o çocuğun çarları bu scammer çocuk hakkında detaylı bilgi isteyen özelden pm atsın
_ZEYBEK_
_ZEYBEK_ ⭐ 6y
Akarfree ibinesinic kim olduğunu bilseydim katılamazdın ona ela alpertunga malıdır kendisi az milleti dolandırmadı en son ispeatre yi 2 k silk çağrı kaçtı Samet akar götü milleti dolandırıyorsun burda da scmmerleri kötülüyoc qöt senin kendi guild arkadaşların bile seni zikip attığı seni mal gibi ortada bıraktı
Berat4172
Zeybek tanıdığın kim scammer varsa yaz buraya kimin ne olduğu ortaya çıksın
C
Ciddii ⭐ 5y
Satılık sa fiyat nedir
H
Hivron ⭐ 7y
bu arkadasda hırsızdır carı satamadı serverde millete hediye etmek zorunda kaldı cokta sey etmeyınız tşkrler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: