_SilverLine_ adlı Giriş Adımın sitede yasaklanmasından sonra bu id'de devam etmeye çalışıcağm biraz önce manyanga vurudgum damage buyrun :=)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[uyari]UMARIM _SilverLine_ adlı giriş adım biran önce açılır :([/uyari]
Wooww _SilverLine_ power ^^
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
V
ValentineDay
⭐ 17y
Güzel Damage^_^
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Güzel damagerler Clericle olan süper.Hesabını neden kapattırdın 😊 Affedilecek bişeyse açarlar heralde degilse yapacak bişey yok dikkat edecen forum kurallarına uyacan bunuda kapattırmayacan 😊
_SilverLine_ adlı hesabmda d.mod olmuştm d.molduluğu fazla bilmediğim için müslüm diye birinden yardım istedim oda accounttan girince bana bir mesaj geldi müslüm müsün nesi defol git diye ama bilseydim öyle bişey olduğunu vermezdim pw yi pişmanım ama hayırlısı..
ps: SAOLUN
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
_SilverLine_ adlı hesabmda d.mod olmuştm d.molduluğu fazla bilmediğim için müslüm diye birinden yardım istedim oda accounttan girince bana bir mesaj geldi müslüm müsün nesi defol git diye ama bilseydim öyle bişey olduğunu vermezdim pw yi pişmanım ama hayırlısı..
Aynen hayırlısı..Dikkat et arkadaş seçimine bende çok iyi yanlış arkadaş seçerim.Hep arkadaşlarımdan gördüm kötülükleri 😊 tabi gülüp geçiyom ne yapam buda hayatın cilvesi.
cleric wiz herzaman avantajldır :=)
Aynen hayırlısı..Dikkat et arkadaş seçimine bende çok iyi yanlış arkadaş seçerim.Hep arkadaşlarımdan gördüm kötülükleri 😊 tabi gülüp geçiyom ne yapam buda hayatın cilvesi.
Güzel damage hesabını açarlar inş
cok ıyı yanlıs arkadas secenerım puhaha koptum
aynen aynen
Hey Gidin _SilverLine_ Hey Senin Fırlamalığınıda bilirdim xDDx Avni Sen Almasaydın Bucharı Bu Hale Gelmezdi Hyrlı Olsn Charına Ne Kadar Özendiqini Emek Harcadıqını Sadece Biz Deqil Tüm Sw Bilior Hyrlı Olsn Galiba Sun a +10 basmışsın Herkes Öledior 😜
Hey Gidin _SilverLine_ Hey Senin Fırlamalığınıda bilirdim xDDx Avni Sen Almasaydın Bucharı Bu Hale Gelmezdi Hyrlı Olsn Charına Ne Kadar Özendiqini Emek Harcadıqını Sadece Biz Deqil Tüm Sw Bilior Hyrlı Olsn Galiba Sun a +10 basmışsın Herkes Öledior :P
Yok +9 hala +10 diye bi global attım server bitti xD şaka globaliydi oxD
Aman Dikkat Avni Şaka Maka Ayaqına Charın İştah Kabartmasın Yhoksa Emeniqine Yhazık OoLuR
K
kumandan66
⭐ 18y
çharın gerçekten süper şimdiye kadar gördüğüm en güzel çhar diyebilirim iyi çhar yapmışın tebrikler xDxD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap