Icerige atla
Extraloob

game power bazaar

· 24 Yanıt · 26K görüntüleme
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
gamepowerbazaar.com u hiç duyan veya alışveriş yapan var mı ? güvenlir bir sitemidir
24 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
NG çek NG 😄
Kalkandelen
duydumda alışverişim olmadı 😄
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
NG çek NG :D

ortak 😄 surprised1
N
NewJersey ⭐ 15y
Alışveriş yaptım. Güvenilir bir site.
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y

sağolasın. anlaşılan satış yapmakta olduğum eleman güvenilir değilmiş surprised1
L
Lordzek ⭐ 16y

sağolasın. anlaşılan satış yapmakta olduğum eleman güvenilir değilmiş surprised1

Hangi arkadaş?
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y

Hangi arkadaş?

arkadaş demedim ortak. elemanin biri msn ekledi char için bu siteden aracılık yapalım dedi biraz araştırdıktan sonra ok dedim. sende msn adresi var mı bu sitenin dedim var dedi verdi birtane (heralde kendi açtigi msn adresidi) canlı desteğe sordum böyle bir msn adresimiz yoktur dedi.
L
Lordzek ⭐ 16y
-
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
yuh. saçmalığa bak geri göndereyim diyor.
L
Lordzek ⭐ 16y
Sonunda elime NG geçti fakat Müşteri Hizmetleri BERBAT. Bu konuda yazdıklarımı ordaki arkadaşa da yolladım. Umarım biraz akıllanırlar da insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler.
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
Sonunda elime NG geçti fakat Müşteri Hizmetleri BERBAT. Bu konuda yazdıklarımı ordaki arkadaşa da yolladım. Umarım biraz akıllanırlar da insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler.

neyse ortak geçmiş olsun eline geçtiyse sorun yok
ps: kaç ng çektin neler alçen bakayim ashamed0003 whiteangel 😁 😁
L
Lordzek ⭐ 16y

Aldım bile görürsün 😄
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y

Aldım bile görürsün :D

bakhiiiiiiiiim nese: scared1 😆
N
NewJersey ⭐ 15y

Diğer sitelere göre daha ucuz bir site. Bayi üyeliğim var 😄
Ama gerçekten biraz yavaş çalışıyorlar.
E
EmmaW ⭐ 19y
suhdfakdhf geri göndereyim kardeş 😁 şeye benziyor sanırım burasıda bi ara efesancafe mi ne vardı öyle birşey ordaki adamda öyleydi 😆
M
Mavi Reyiz OP ⭐ 19y
suhdfakdhf geri göndereyim kardeş 😁 şeye benziyor sanırım burasıda bi ara efesancafe mi ne vardı öyle birşey ordaki adamda öyleydi 😆

kel olan mı fghfghf
T
Tubifex ⭐ 17y
çok yavaş çalışıyolar onlar ancak güvenebilirsiniz
H
H2O Boregi ⭐ 14y
Bilmiyordum öğrendim.
.NET
.NET ⭐ 19y
Siz iyisiniz yine. Ben 2 hafta önce gameaktif'e para yolladım 2 haftadır siteye ugramıyorlar. Bi ara girme zahmetinde bulundular da bakımdayız yazısını siteye ilistirdiler.
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: