gamepowerbazaar.com u hiç duyan veya alışveriş yapan var mı ? güvenlir bir sitemidir
game power bazaar
· 24 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
NG çek NG 😄
Kalkandelen
⭐ 17y
duydumda alışverişim olmadı 😄
NG çek NG :D
ortak 😄 surprised1
Alışveriş yaptım. Güvenilir bir site.
sağolasın. anlaşılan satış yapmakta olduğum eleman güvenilir değilmiş surprised1
sağolasın. anlaşılan satış yapmakta olduğum eleman güvenilir değilmiş surprised1
Hangi arkadaş?
Hangi arkadaş?
arkadaş demedim ortak. elemanin biri msn ekledi char için bu siteden aracılık yapalım dedi biraz araştırdıktan sonra ok dedim. sende msn adresi var mı bu sitenin dedim var dedi verdi birtane (heralde kendi açtigi msn adresidi) canlı desteğe sordum böyle bir msn adresimiz yoktur dedi.
-
yuh. saçmalığa bak geri göndereyim diyor.
Sonunda elime NG geçti fakat Müşteri Hizmetleri BERBAT. Bu konuda yazdıklarımı ordaki arkadaşa da yolladım. Umarım biraz akıllanırlar da insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler.
Sonunda elime NG geçti fakat Müşteri Hizmetleri BERBAT. Bu konuda yazdıklarımı ordaki arkadaşa da yolladım. Umarım biraz akıllanırlar da insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler.
neyse ortak geçmiş olsun eline geçtiyse sorun yok
ps: kaç ng çektin neler alçen bakayim ashamed0003 whiteangel 😁 😁
Aldım bile görürsün 😄
Aldım bile görürsün :D
bakhiiiiiiiiim nese: scared1 😆
Diğer sitelere göre daha ucuz bir site. Bayi üyeliğim var 😄
Ama gerçekten biraz yavaş çalışıyorlar.
suhdfakdhf geri göndereyim kardeş 😁 şeye benziyor sanırım burasıda bi ara efesancafe mi ne vardı öyle birşey ordaki adamda öyleydi 😆
suhdfakdhf geri göndereyim kardeş 😁 şeye benziyor sanırım burasıda bi ara efesancafe mi ne vardı öyle birşey ordaki adamda öyleydi 😆
kel olan mı fghfghf
çok yavaş çalışıyolar onlar ancak güvenebilirsiniz
H
H2O Boregi
⭐ 14y
Bilmiyordum öğrendim.
Siz iyisiniz yine. Ben 2 hafta önce gameaktif'e para yolladım 2 haftadır siteye ugramıyorlar. Bi ara girme zahmetinde bulundular da bakımdayız yazısını siteye ilistirdiler.
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Time Game | 110 Cap | Eu/Ch | Power Sistem/Nowa Sans Kutusu | Açılış : 25 Ocak 2017 Lante Game | 110 Cap | Eu%Ch | Power System | Açılış Tarihi : 27 Kasım 2016 Saat : 19:00'da Lante Game | 110 Cap | Eu%Ch | Power System | Açılış Tarihi : 27 Kasım 2016 Saat : 19:00'da staring game failed. please Load the right game client! ne ? SilkRoad Online Game System Ve Game Guide Önemli Gördüklerim