hangisini açıyım kararveremedim şimdilik cleric gibi geliyo açılması gereken sadece skill adlarını yazarsanız sewiniirm
teşşekkürler
wiz+cleric mi /+ bard m?
· 10 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
wizard+cleric olucaksın wizardda lightning dısındakı cogu buff ve atack skılını eklıceksın clericte de passive eklenicek ve atack skılı olmayan tum skıller eklenıcek ama macrocekhn wizrrd rehberi fln var daha bı cok rehber oraları ıncelersen bıraz daha bılgı sahıbı olursun 👍
wizard cleric 4ever bard rogue a gider ama kasarken
T
TitusPullo
⭐ 19y
Cleric aç bence yatmassın. Kendi defansını veririsin. Birde karışdakini denfansını kırdığın an senden kıralı yok.Yatmaz yatırırsın.
mesaj yarım kalmış 90 a kadar bard 90 da cleric olabilir yada hep cleric
Cleric aç bence yatmassın. Kendi defansını veririsin. Birde karışdakini denfansını kırdığın an senden kıralı yok.Yatmaz yatırırsın.
bi kere dediğin yalnış wizardlamı kascak yoksa cleric lemi ? cleric le kasarsa kendine buff bassa bile staff a geçirince o bastığı bunların kimi gidiyo(phy,mag defance)gibi 👍
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hayır , yanlış biliyosun. Phy ve Mag gitmiyor. Sadece Başkasına bastığın str int gidiyor.
önemli olan recovery division ve o gitmiyo
R
RoyalFlush
⭐ 19y
cleric aç
pure offering diyorum başkada birşey demiyorum...
pure offering diyorum başkada birşey demiyorum...
cleric aç
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Warrior +Cleric mi? Warrior + Bard mı? Warrior + Warlock m 125 Lvl Wiz-Bard 123lvl Wiz-Bard 117 Lvl Wiz cleric Ve 105 Partiler WTS 4 X EU CAR 2 WİZ CLERİC BARD 2 X WARİOR CLERİC BARD CLEAN FLAG 5/5 Satılık Warrior-Cleric / Wiz-Cleric / Wiz-Bard PAVODA 112 WİZ 108 WİZ 108 WİZ BARD 108 WARİOR CLERİC BAKIN