Icerige atla
Extraloob

wizard/clerıc mı? yoksa shıeld sword nuker mı?

· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme
B
bkenan OP ⭐ 19y
beyler yardımcı olursanız sevınırım bayadır bunu dusunuyorum hala karar vermedım ıkısınınde gusel ozellıklerı var mesela wizard clerıc olursan bless basarsın adam sana cok az vurur o arada da sen adımı yatırırsın . nukerde kalkan var br sını 18 den aşşağa yapmassan yatmassın.. 😞

bırde konuyla alakalı değil ama bır soum daha olucak wizard clerıc ile shıld sword nuker kapışsa kım alır????????????????
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sword / shield 7/1 hybrid bence vazgeçilmez :?!!
X
Xanthos ⭐ 19y
sword / shield 7/1 hybrid bence vazgeçilmez :?!!

ama bir Wizard/Cleric gelip Glut healing + Over healing atıp 1/7 hibrid sword / shield chinese'i 2 skill kullanıp kesince , Wizard / Cleric olarak fikrini değiştireceksin oldie :?!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eu char lara özenmişimdir her zaman lakin elim gitmez 🙄 😜
G
ghostly ⭐ 19y
soruna cewap vereyim wizard/cleric alir ...Sword shiled mi wizard mi dersen wizard derim ama bnCe BladeR 4 ewaaa 😁 😉
R
RoyalFlush ⭐ 19y
normal şartlarda wizard alır ancak olurda bi block gelirse wizardın yatması garanti istediği kadar bless spell yapsın yanına ışınlanıp birde yere yatırdımmı bitti wizard iptal
X
Xanthos ⭐ 19y
normal şartlarda wizard alır ancak olurda bi block gelirse wizardın yatması garanti istediği kadar bless spell yapsın yanına ışınlanıp birde yere yatırdımmı bitti wizard iptal

hahahaha sen hiç Wizard/Cleric ile pvp yapmadın sanırım.Seni sadece cleric rod kullanarak keserim, şekerim benim 😈

İddia ediyorum: full farm Cleric'i teketek koşullarda hiçbir full int kesemez. ❗ 😎
R
RoyalFlush ⭐ 19y
cleric rod zaten oyundaki en güçlü çar yakın mesafede tabi pure offeringle sağ kalanı görmedim ama dediğim şartlar sağlanırsa wizard yalan olur.tabi şans işi 😎
X
Xanthos ⭐ 19y
cleric rod zaten oyundaki en güçlü çar yakın mesafede tabi pure offeringle sağ kalanı görmedim ama dediğim şartlar sağlanırsa wizard yalan olur.tabi şans işi 8)

glut healing , over healing , justice cross ?

bunları kullandıktan sonra hiçbir int char hayatta kalamaz.
R
RollsRoyce ⭐ 19y

hahahaha sen hiç Wizard/Cleric ile pvp yapmadın sanırım.Seni sadece cleric rod kullanarak keserim, şekerim benim 😈

İddia ediyorum: full farm Cleric'i teketek koşullarda hiçbir full int kesemez. ❗ 8)

A.T.P hastayım abi sana bu konularda 😁 Sitede sana özel bir yetki verilsin şu karakter yapılandırmalarında profosör gibi bilgilisin helal diyorum
_
_JaKaMeN_ ⭐ 19y
en az 50 tane wizard/clerikle kapıştım block koydugum anda işi biter ( br 18+68 bunun payı büyük 😉 )
_
_JaKaMeN_ ⭐ 19y
haaa tabi nukeelrin güçlü olucak... ?!!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: