Icerige atla
Extraloob

WİZARD/ BARD YAPILANDIRMASI yardım....

· 6 Yanıt · 2.8K görüntüleme
S
sivasliprens OP ⭐ 17y
Arkadaşlar lütfen bi yardım edin wizart charda yan skil olarak bard kullanıyorum ve bard da noise ve hızlı koşma hariç hangilerinin acılacagını bilmiyorum.. bi yardım edin 90 lwl im yoksa bard ı kapatım clerick acacam lutfen yardımmm.... :!!&%&!
6 Yanıt
L
noise + kosma baska yok 😄
W
WosT ⭐ 17y
100e kadar kasıcam dersen dance'leride aç medusada yer bulursun.Birde phy mag defans attıran tambour'ları.
M
MainMagic ⭐ 18y
100e kadar kasıcam dersen dance'leride aç medusada yer bulursun.Birde phy mag defans attıran tambour'ları.
M
mrtcnt ⭐ 18y
Katılıyorum.
Saldırı skillerini açmayacağını varsayıyorum. Bunun yanı sıra barddaki tüm bufları aç bence. Tek gereksiz olan attack rate artıranlar.(Aslında o da gerekli biraz ama phy ve mag,def ve atack dururken önemini yitiriyor)
R
R0yaL ⭐ 16y
Katılıyorum.
Saldırı skillerini açmayacağını varsayıyorum. Bunun yanı sıra barddaki tüm bufları aç bence. Tek gereksiz olan attack rate artıranlar.(Aslında o da gerekli biraz ama phy ve mag,def ve atack dururken önemini yitiriyor)

kesinlikle 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: