Icerige atla
Extraloob

WindTalker

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y

Gugılda arattım bu çıktı 😆

Biricik dostum, kader ortağım ve canımdan çok sevdiğim kardeşim.. Kendisi ile bir çok char kastık. Sitemizin boksörü ve turnuvalarda bizi temsil eden sporcu(Yeter bu kadar sevgi seli :P)

Ps:Başş 😁
[F New]Solo Gitarist
11 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
Çok pis dövüyor 😄
Windy
Windy ⭐ 19y
sanal alemdeki ilk nickim.
Q
Quensis ⭐ 19y

+

Kendim kadar sevmem.Ama çok severim.Yeri geldi ECSRO'da guild kurduk itemlerimizi paylaştık.Yeri geldi bir yola girdik geri dönülmesi çok zor.Ama hiç bir zaman onu yolun yarısında tek başına bırakmak aklımın en ücra köşesinden bile geçmedi.Biz kardeş gibi olduk bu geçen zamanda.Hayatımın sonuna kadar yanımda olmasını istediğim insanlardan biridir kendisi.Seviyorum lan seni. 😆 😁
.NET
.NET OP ⭐ 19y

+

Kendim kadar sevmem.Ama çok severim.Yeri geldi ECSRO'da guild kurduk itemlerimizi paylaştık.Yeri geldi bir yola girdik geri dönülmesi çok zor.Ama hiç bir zaman onu yolun yarısında tek başına bırakmak aklımın en ücra köşesinden bile geçmedi.Biz kardeş gibi olduk bu geçen zamanda.Hayatımın sonuna kadar yanımda olmasını istediğim insanlardan biridir kendisi.Seviyorum lan seni. 😆 😁

Aklımızın ucundan geçmedi, bırakmadık da. Boşver artık girilen yollara bakmayı. Önümüzdeki maçlara bakacağız 😜
[F New]Solo Gitarist
A
Absence ⭐ 19y
Sitede çok yakınlaşmadığım fazla muhabbet etmediğim birisi olsada ,zamanında pek çok kişiye kendini sevdirmiş birisidir ki başına birşey gelse üzülürüz herhalde
P
Prada ⭐ 19y
WT güzel insandır candır sevdiğim değer verdiğim kardeşlerim arasında yerini almıştır 😘 ❤️
B
Black Rain ⭐ 19y
Birzamanlar çok kırdığım. Şimdilerde ise hatamı telafi etmeye çalıştığım güzel insan. 🎭
P
2. round 😎
Windy
Windy ⭐ 19y
2. round 8)

bana en çok yakışan bu olsa gerek 🎭
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uuuu Türk Milli takımının gelecekte ki en önemli boksörlerinden ayrıca sitemizinde global. moderatörüdür, yaptığı maçlar kadar alçak gönüllü kalbi ile zihnime kazınmıştır duruşu, sportmen olmasından dolayı ona yaklaşımım çok farklı ve daha güzel olmuştur evet biraz torpil denebilir hepimizden fazla mutluluk hormonu salgılıyor bırakında o kadarcık torpili hak etsin, candır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: