Icerige atla
Extraloob

windows vista teması (pc yi yavaşlatmaz) mutlaka indirin

· 16 Yanıt · 2.2K görüntüleme
furious
furious OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

-----------------------------------------------------------------------------------
-Resim Silinmiş.

DownloadLink: -Resim Silinmiş.
16 Yanıt
furious
furious OP ⭐ 19y
o dediğin gerçek vistada bu xp nin üstüne kurulan bir tema sadece görünümü ama çok kullanışlı ve güzel
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Gerçekten çok şık bi ara indireceğim , teşekkürler. extraokk
L
virus falan var mı tarama pls Exclamation
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
ouS `"]
buba ındırdım kurdum reset attı falan cok guzel oyuna gırdm masaustune dondum o yukardakı kısayol seyı kayıplara karışmş ne ayak nası gerı getırcez onu Mr. Green

PC'yi kasıyor mu bari Very Happy Kasmıyorsa indireyim bende Cool
L
arklar taklaya gelmıyelım vırus taraması pls pls
furious
furious OP ⭐ 19y
virüs yok 2 aydır kullanıyom bişiolmadı bide o üsteki şey masa üstüne dönmek için bastığımıztuş varya başlatın yanında onaa basınca kayboluyo ona tekrar basınca geri gelir.neden gidiyo bende anlamadım Laughing Wink
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y

arklar taklaya gelmıyelım vırus taraması pls pls

Dosyayı indir , açmadan önce www.virustotal.com da tarat , bakarsın virüs yoksa kulanırsın , olacagını zannetmiyorum ama , tarat yine de.
J
Jigsaw ⭐ 19y
ASLA INDIRMEYIN! Ben kullandım sistem dosyalarıyla oynadığı için sildiğinizde asla eskisi gibi olmaz. Özellikler menüsüne girince kitlenir vs. vs. Hiç tavsiye etmiyorum. Vista Transformation Pack kullanın. WindowsBlinds ile. Biraz zor kurması ama hiç kasmaz ve kaldırınca arkasında tek bi iz bile bırakmaz.
furious
furious OP ⭐ 19y
hiç alaksı yok ben kullanıyom sıkıldığım zmaan kurcağım zaman ki gibi programı 2 kere tıklayınca direk siliyo daha sonrada sana soruyo başlat menüsündeki görünüm kalsınmı die sen kalmasın diyince normal yapıyo ayrıca ben buraya sistemme zarar vercek şey yüklemem
E
eFe ⭐ 19y
ayrıca o vista teması değil ki rocket dock galiba öyle bşi Mr. Green
furious
furious OP ⭐ 19y
yaw kardeşim sence bu program neye benziyo görünümü linux temasınamı tövbe tövbe indirmicekseniz indirmeyin hayret bişi
furious
furious OP ⭐ 19y
o dediğin vtb 7 de olur bunda olmuyo öle bişi olsa ben nie kullanıyım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: