Icerige atla
Extraloob

Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu

· 14 Yanıt · 16K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar yeni format attım çözünürlük 1920x1080 olmasına rağmen yarısı gibi görünüyor, uygulamalarda yazılar falan biraz bulanık gibi..
14 Yanıt
S
seskes ⭐ 19y
ekran kartını guncelledn mi
W
Warmoon ⭐ 18y
Windows 8.1 ' i kullanmanı tavsiye etmem. Çok uğraştırıcı bir işletim sistemi şuan kullanıyorum ancak en kısa sürede sileceğim.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
W
Warmoon ⭐ 18y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim

Doğru olan bir aktivator programı bulamadım bu zamana kadar bulursan paylaşırsın.
Bundan önce vardı ancak. Microsoft US'i arayıp aktivasyon key istiyordum fake bir serial ile aktivasyon alman gerekiyor.
Riskli iş. Müşteri Hizmetlerini arayıp,
"Well... Hello! I am sorry but may I have a product key please? I got a FAKE serial number."
bunu mu diyeceksin? makara:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Klasik windows serisi işte
w95: iyi
98me: kötü
Xp: iyi
wista: kötü
w7: iyi
w8 kötü

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Allah belasini versin ya ugrasmaktan pcden sogudum, surekli sorun uyumluluk sorun crack sorun aradigini bulamam sorun.. Direkt win 8 atmayi dusunuyorum, 8.1 ile arasinda ne fark var bilmiyorum neden 8 varken .1 attim onuda bilmiyorum

Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.
W
Warmoon ⭐ 18y
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.

Bildiğim kadarı ile 8 için skype'dan aramaya gerek yoktu ama... 🤔
E
exotic ⭐ 18y
Aynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi

Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.
M
Minotoche ⭐ 17y
İlk kurduğunda 8.1 gerçekten çok sorun çıkarıyo ama 1 hafta sonra win7 gibi sorunsuz hale getiriyosun. Uzun zamandır kullanıyorum 8.1 hatası almadım daha. Ve mağaza uygulamaların çoğu 8.1 destekliyo. 8 kurarsanız mağazadan yoksun yaşarsınız.

Crack için KMSpico kullan limoncum
P
Pikachu ⭐ 15y
2 ay windows 8.1 kullandım, bence işletim sistemin iyiyse %10nunu anca kullanbileceğin bir işletim sistemi.. Örnek istersen max değerlerde win7de aldığım değerler 150-200 Civarındayken, windows 8.1'de 40i geçmiyordu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ^^
E
exotic ⭐ 18y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi

Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Çok teşekkür ederim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: