Arkadaşlar yeni format attım çözünürlük 1920x1080 olmasına rağmen yarısı gibi görünüyor, uygulamalarda yazılar falan biraz bulanık gibi..

Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.
Aynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?
Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildiAynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap