Icerige atla
Extraloob

Windows 8 Kullanan var mı ?

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bugün win7'den win 8'e geçtim.Değişik bir sistem olmuş biraz 😊 Başka kullanan var mı ?

Birde resim atayım masamdan 😊

12 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Media markt ta win 8li bi bilgisayari kurcaladim biraz başlat menusu bi acayip olmus geri kalanda fark bulamadim 😄 Pek de anlamam zaten 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Media markt ta win 8li bi bilgisayari kurcaladim biraz başlat menusu bi acayip olmus geri kalanda fark bulamadim 😄 Pek de anlamam zaten 😆

Evet başlangıç menüsü biraz acayip olmuş tablet optimizasyonu için kasmışlar sanırım. Alışamadım hala başlat menüsüne 😆
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Beta felandi sanirim en son full surum yayinlandi mi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hayır beta hala 😊
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Daha çok erken.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Simdi programlarda uyumluluk sorunu çıkıyormu?
X
Xperyon ⭐ 15y
Win 8 Beta'yı vistayla bile değiştirsen daha iyi neden dersen pc'yi zorluyor ve dokunmatik ekranın yoksa win8 win98den beter.Asıl konuya gelirsek çoğu işlemi mause sağ tuş ile yapman lazım çünki bazen direk basınca Öteki menüye kayıyor işlem yaparken çok sıkıntı yaşıyorsun açıkcası ben kurdum tam 3gün denedim pc performansını çok etkiledi tabi betasını bahsediyorum inş böyle bir durum Tam sürümde çıkmaz 🍺
C
Canova ⭐ 17y
En son consumer preview yayınlandı. Bende de bir tane bilgisayarda ilk beta sürümünden beri yüklüydü ama bikaç hafta önce sildim. Yüklediğim bilgisayar çok dandik olduğu için çok yavaştı dayanamadım xp yükledim 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
En son cunsomer preview yayınlandı. Bende de bir tane bilgisayarda ilk beta sürümünden beri yüklüydü ama bikaç hafta önce sildim. Yüklediğim bilgisayar çok dandik olduğu için çok yavaştı dayanamadım xp yükledim :D

Bir an benim pc den bahsediyorsun sandim 😄
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Çok pert startup olmuş
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Daha çok tabletler icin vs. yapıldı sanırım güzel durmuyor 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: