Akıllı Kumanda Kullanan Var mı ?
http://www.sarpelektronik.com/cat/akilli-yuklenebilir-kumanda
Şu sitedeki kumandalardan bir tanesini almak istiyorum evinde akıllı kumanda kullananlar artıları ve eksileri ile yazabilirlerse çok sevinirim.
Akıllı Kumanda Kullanan Var mı ?
· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Bende var ama kullanmıyorum 😜
Güzel bi şey ama hepsinde ayrı olunca daha hoş oluyor^^
Güzel bi şey ama hepsinde ayrı olunca daha hoş oluyor^^
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
tele maymuncugun gelısmıs bır versıyonu zannımca. bence alınabılır gercekten konforlu bır cıhaz olur evde harıl harıl kumanda aramaktansa..
tele maymuncugun gelısmıs bır versıyonu zannımca. bence alınabılır gercekten konforlu bır cıhaz olur evde harıl harıl kumanda aramaktansa..
bu girer bi koltugun arasına bnu ararsn o zamanda ^^
ya bende alıcam bır ara ama merak ettıgım bırsey var-sımdı benım hem tv hemde uydu var sımdı akıllı kumandayı kullanırken hangısıne ısleyecek??o ayarlanabılıyordur ama nasıl ogretırsenız alabılırım...
M
Misproject
⭐ 19y
hiç kullanmadım bilmiyorum
ya bende alıcam bır ara ama merak ettıgım bırsey var-sımdı benım hem tv hemde uydu var sımdı akıllı kumandayı kullanırken hangısıne ısleyecek??o ayarlanabılıyordur ama nasıl ogretırsenız alabılırım...
ben ürünleri inceledim 8 tane hafızalı programlanıyor dvd player uydu tv müzik seti falan ne varsa 8 alete kadar programlıyorsun orada seçenekler var dvd tuşuna basınca kumanda direk dvdye hakim oluyor benim evde resmen kumanda çöplüğü gibi artık sıkıldım 8-9 tane kumanda var bazen çıldırıyorum pil dertleri ise hiç anlatılmaz ondan alıp öbürüne pil takıp süründüğüm geceleri bilirim bunlardan bir tanesini kasımda acilen alıyorum son olarak artıları eksileri bir öğrenmek istedim.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bu girer bi koltugun arasına bnu ararsn o zamanda ^^
10 tane kumanda aramaktan ıyıdır puzzle gibi..
Kullanmadım Bilmiyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap