Arkadaşlar bi ara bi internet cafeye gitmiştim ve windows 7 icin bi tema kullanıyorlardı mükemmeldi 😱
Şimdi internette bakındımda cok sacma şeyler var windows 7 tema yazınca gelen sizin bildiginiz daha geniş kapsamlı windows 7 teması bulabilcegim biyer yada sizin elinizde windows 7 teması varmı ?
Windows 7'ciler bakabilirmi :P
· 11 Replies · 3.6K views 0 reading
11 Replies
- Resim Silinmiş.
böyle güzel şeyler arıyosun galiba warez yasak ama istersen bi warez sitesi var orda bol bol var ö.m ile atabilirim.
böyle güzel şeyler arıyosun galiba warez yasak ama istersen bi warez sitesi var orda bol bol var ö.m ile atabilirim.
- Resim Silinmiş.
evet öyle şeyler arıyorum.olur peki.
bende istiyorum pmden atın pls.
bende istiyorum pmden atın pls.
brom 1 saattir ugrasıyorum yapamadım 😄 dogrusu o internet cafedeki gibi olmadı ben yaparım diyosan atayım istersen
bilgisayara ve internete res atmamız gerekiyorsa hiç bulaşmam 🙄
Banada bir pm atın bakayım.Birde win xp de win7 temaları vardı onları kaybettim yan pc için lazım bilen varsa onuda atı verin bir pm 🤤 😁 👴
(Xp de win7 gibi görünmesi için)
(Xp de win7 gibi görünmesi için)
win7 kurun sorun kalmasın uğraşmayın böyle çakmalarla 😜
w7 kullanıyorum elinde tema olan varsa pm lütfen 😜
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Kişiselleştirme
burada sağ üstte daha fazla çevirimiçi tema al var ona tıkla netten sayfa gelecek beğendiklerini çek kuzum ❤️
burada sağ üstte daha fazla çevirimiçi tema al var ona tıkla netten sayfa gelecek beğendiklerini çek kuzum ❤️
w7 varda mac. temaları çok daha güzel duruyor ondan istiyorum ben 🙄
Log in to write a reply.
Log In