Icerige atla
Extraloob

WinAt9 ( Telefonda Reklam İzleyerek Para Kazanma)

· 204 Yanıt · 16K görüntüleme
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Bir telefon ve bir tabletten günde 1.8 tl ödeme yapıyorlar. Cihaz başına 0.90 kuruş.
Az gibi gözüküyor ama ayda yine az da olsa birikmiş bir para toplanıyor.

Öncelikle kurulum dosyasını indiriyorsunuz. Appstore yada Google Play store da bulabilirsiniz.
Sonra telefonunuza yada tabletinize kuruyorsunuz.
Başlangıç ekranından paypal mailinizle üye oluyorsunuz.
Günde size 6 reklam yolluyor. Saat 11 de 14 de ve 17 de 2 şer adet. Bunları akşam 9 a kadar izliyorsunuz.

Bende dün buldum.Ödemeyi gerçekten yapıyorlar ama ödemeler eposta alfebesine göre yatırılıyormuş.
Benim W ile başladığı için geç yatıyor.Siz A,b,c gibi epostalar açarsanız 9-10 arası paranız yatırılır.

http://www.winat9.com

204 Yanıt
P
Pikachu ⭐ 15y
Spoiler
Bir telefon ve bir tabletten günde 1.8 tl ödeme yapıyorlar. Cihaz başına 0.90 kuruş.
Az gibi gözüküyor ama ayda yine az da olsa birikmiş bir para toplanıyor.

Öncelikle kurulum dosyasını indiriyorsunuz. Appstore yada Google Play store da bulabilirsiniz.
Sonra telefonunuza yada tabletinize kuruyorsunuz.
Başlangıç ekranından paypal mailinizle üye oluyorsunuz.
Günde size 6 reklam yolluyor. Saat 11 de 14 de ve 17 de 2 şer adet. Bunları akşam 9 a kadar izliyorsunuz.

Bende dün buldum.Ödemeyi gerçekten yapıyorlar ama ödemeler eposta alfebesine göre yatırılıyormuş.
Benim W ile başladığı için geç yatıyor.Siz A,b,c gibi epostalar açarsanız 9-10 arası paranız yatırılır.

http://www.winat9.com

30*0,9=27.. 3 telefon 81 tl ayda.. Vay lolda güzel bir rp demek bu [horny21

Peki ödeme yapıldığına eminmisiniz ? 🎭
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ödeme her gece 9'da yapılıyor , bazı kişilere 4 reklam çıkıyor bazı kişilere 6 reklam çıkıyor.Haliyle kazanç ona göre artıp azalıyor.6 reklam çıkması için tavsiyem ,yerinizi bursa , yaşınızı 30-35 yapın.

- Resim Silinmiş.
Resim bana ait.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Bende kullanıyorum paypal hesabımda 20 TL birikti. 😊
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
İllaha internet gereklimi?
Yaralı style
N
NewJersey OP ⭐ 15y
İllaha internet gereklimi?

Evet gerekli daral:
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bende ne güzel sevinmiştim 😞
Yaralı style
M
Mirage ⭐ 19y
Bana 4 reklam geliyor yılbaşından beri delireceğim sonunda 😄 Bende de 20 lira civarı var günde 5 dakikamı almıyor
R
RoqA ⭐ 17y
bana 6 reklam geliyor gelen parayı kontöre yatırıyom şimdilik 😊
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Bakalım tablet'ten yaptım şuan reklam yok diyor. Yarın bakıcaz olucakmı 😊
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
su paypaldan birde ben aliyim
T
TanerUNER ⭐ 19y
bazen dalgınlığıma geliyor unutuyorum izlemeyi 😁

P
Pikachu ⭐ 15y
Reklamları geldikleri saatte izlememiz şart mı ? 😎

Annemin telefonunada indirsem her akşam geldiğinde hepsini toptan izlesem ? Bilen varmı 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Şart değil , 9'a kadar izlemen gerekiyor ama.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@Kemalist
Neden Bursa ve 30-35? Bana başlarda 6 hatta bazen 8 reklam geliyordu günde, şu günlerde ise 4 reklam ile yetiniyorum. ^^
P
piemde ⭐ 15y
Ipod-iphone-ipade yükledim aynı hesapta telefonuma da yükleyecektim artık ayda 81tlye lolde alırım istediğim skini 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Kemalist
Neden Bursa ve 30-35? Bana başlarda 6 hatta bazen 8 reklam geliyordu günde, şu günlerde ise 4 reklam ile yetiniyorum. ^^

Bende ki telefona yükledim , istanbul ve 20-25 girdim 4 reklam çıktı.Tablete yükledim , istanbul yazdım 20-25 girdim 4 reklam çıktı.Arkadaşa yaptırdım onda da 4 çıktı.Sonra yeni telefona dur bir değişiklik yapayım dedim , bursayı seçtim yaşı da 30-35 yaptım 6 reklam geliyor her gün.İnternette başka kişilerde yazmış , genelde 6 reklam gelenlerin hepsi hep istanbul dışını seçmiş.
R
RoqA ⭐ 17y
izmir yaş 18 meslek öğrenci 6 reklam geliyor bana da
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bana şu anda 4 reklam geliyor, Bunun artma ihtimali var mı sonradan? 😄
P
Pikachu ⭐ 15y
Saat 10 oldu ve ödeme yapılmadı. İnternette biraz araştırdım ;

Spoiler
WinAt9’dan gelen ödemelere ilişkin e-posta alabilmek ve ödemeleri hesabınıza çekebilmek için önce PayPal hesabınızda ‘Ödemeyi kabul edin’ kısmını aktifleştirmeniz gerekmektedir.

Şöyle birşeyden bahsediliyor bu nedir ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: