Icerige atla
Extraloob

Reklam İzle Para Kazan Gibi Site Bilen?

· 19 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
agarta OP ⭐ 14y
Reklam İzle Para Kazan Gibi Site Bilen Var mı? İnanabileceğimiz Siteleri Yazarsanız Bu Başlık Altında Topliyalım.
19 Yanıt
M
Onlardan pek para kazanabileceğini zannetmiyorum. Elinde yüksek sayıda beğenisi ya da takipçisi olan sosyal ağ hesabın varsa yaz yardımcı olayım.
P
Phantoso ⭐ 18y
Onlardan pek para kazanabileceğini zannetmiyorum. Elinde yüksek sayıda beğenisi ya da takipçisi olan sosyal ağ hesabın varsa yaz yardımcı olayım.

Bizde var da ne oluyor acaba? 😊
A
agarta OP ⭐ 14y
yok bazı siteler gerçekten veriyo azda olsa link kısaltma sitesi zor
M

Bizde var da ne oluyor acaba? :)

Biraz değil direkt sayısı ver affiliate yapalım 😄
A
agarta OP ⭐ 14y
+++++++++++++
R
RoqA ⭐ 17y
android için winat9 diye bi program var bi araştır para her gün akşam yatıyor hesabına kullanmadım ben paypal hesabım olmadığı için
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
android için winat9 diye bi program var bi araştır para her gün akşam yatıyor hesabına kullanmadım ben paypal hesabım olmadığı için

Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar :)

+mop.
Sadece Android değili iPhone'da da var. 20 lira falan kazandım 1 ayda. Kısa ayın kârı. 😊
R
RoqA ⭐ 17y
paypal ile ilgili pek bi bilgim yok kredi kartı numarası falan isteniyor sanırım benim ordaki parayı çekmek yerine direk bilyonerdeki hesabıma falan aktarma şansım var mı peki ? veya çekebiliyor muyum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
paypal ile ilgili pek bi bilgim yok kredi kartı numarası falan isteniyor sanırım benim ordaki parayı çekmek yerine direk bilyonerdeki hesabıma falan aktarma şansım var mı peki ? veya çekebiliyor muyum

Çekemezsin ama zaten paypal paranı yutacak değil.1 yıl sonra çeksen bile kar kardır yani.Hani yapılan abart bir işlemde yok , ödemeler günlük android veya ios telefonunuz varsa yapın derim.Bende iki telefon var , ikisinden yapıyorum en azından telefon faturalarım çıkıyor yani 🙄
P
Phantoso ⭐ 18y

Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar :)

Hocam 1 ayda 27 TL yapar sence değermi?
A
agarta OP ⭐ 14y
winatı yükledim fakat açılmıyor :S YÜKLENİYOR diyor kalıyor öyle onun çözümünü bulsam kullancam ama işte açılmıyo :S:S
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Hocam 1 ayda 27 TL yapar sence değermi?

Spoiler
M
Yapabileceğiniz en iyi şey YouTube Adsense'ten para kazanmak.
P
Phantoso ⭐ 18y
@Lemonade

😁 😁
T
TanerUNER ⭐ 19y
😁

P
Phantoso ⭐ 18y
Yapabileceğiniz en iyi şey YouTube Adsense'ten para kazanmak.

Kafama takıldı şimdi 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: