Reklam İzle Para Kazan Gibi Site Bilen Var mı? İnanabileceğimiz Siteleri Yazarsanız Bu Başlık Altında Topliyalım.
Reklam İzle Para Kazan Gibi Site Bilen?
· 19 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Onlardan pek para kazanabileceğini zannetmiyorum. Elinde yüksek sayıda beğenisi ya da takipçisi olan sosyal ağ hesabın varsa yaz yardımcı olayım.
Onlardan pek para kazanabileceğini zannetmiyorum. Elinde yüksek sayıda beğenisi ya da takipçisi olan sosyal ağ hesabın varsa yaz yardımcı olayım.
Bizde var da ne oluyor acaba? 😊
yok bazı siteler gerçekten veriyo azda olsa link kısaltma sitesi zor
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bizde var da ne oluyor acaba? :)
Biraz değil direkt sayısı ver affiliate yapalım 😄
+++++++++++++
android için winat9 diye bi program var bi araştır para her gün akşam yatıyor hesabına kullanmadım ben paypal hesabım olmadığı için
android için winat9 diye bi program var bi araştır para her gün akşam yatıyor hesabına kullanmadım ben paypal hesabım olmadığı için
Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar 😊
Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar :)
+mop.
Sadece Android değili iPhone'da da var. 20 lira falan kazandım 1 ayda. Kısa ayın kârı. 😊
paypal ile ilgili pek bi bilgim yok kredi kartı numarası falan isteniyor sanırım benim ordaki parayı çekmek yerine direk bilyonerdeki hesabıma falan aktarma şansım var mı peki ? veya çekebiliyor muyum
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
paypal ile ilgili pek bi bilgim yok kredi kartı numarası falan isteniyor sanırım benim ordaki parayı çekmek yerine direk bilyonerdeki hesabıma falan aktarma şansım var mı peki ? veya çekebiliyor muyum
Çekemezsin ama zaten paypal paranı yutacak değil.1 yıl sonra çeksen bile kar kardır yani.Hani yapılan abart bir işlemde yok , ödemeler günlük android veya ios telefonunuz varsa yapın derim.Bende iki telefon var , ikisinden yapıyorum en azından telefon faturalarım çıkıyor yani 🙄
Aç hacım zor bir şey değil , topu topu 5 tane video veriyorlar ver her gün sonunda 0.90 tl yatırıyorlar :)
Hocam 1 ayda 27 TL yapar sence değermi?
winatı yükledim fakat açılmıyor :S YÜKLENİYOR diyor kalıyor öyle onun çözümünü bulsam kullancam ama işte açılmıyo :S:S
Hocam 1 ayda 27 TL yapar sence değermi?
Spoiler

M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Yapabileceğiniz en iyi şey YouTube Adsense'ten para kazanmak.
@Lemonade
😁 😁
😁 😁
😁

Yapabileceğiniz en iyi şey YouTube Adsense'ten para kazanmak.
Kafama takıldı şimdi 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap