Icerige atla
Extraloob

Who should live again?

· 50 Replies · 3.7K views
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Kim tekrar yaşamalı..

http://www.whoshouldliveagain.com

Seçin oylayın ki hepimizin M.Kemal Atatürk'ü seçtiğinden eminim. Eğer o olmasaydı direk Bruce Lee'yi seçecektim ki modeme res atınca ona vercem bi de. Sonra Gandhi'e aslında bu listedeki çoğu insan Dünya mirası bırakmış insanlar yani onları kıyaslamak çok yanlış. Neyse oylayın bakalım şu an Atatürk 7k oy fark atmış. xD
50 Replies
B
baris1992 ⭐ 19y
oyumuz Atatürke
H
HoLiGaN_ ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
farka bak Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
R
Ronin ⭐ 19y
Mustafa Kemal Atatürk tabiiki.
Ondan sonrada Adolf Hitler.
B
Braunx ⭐ 19y
demekki hitleri sevenlerde war hala ilginc
R
Ronin ⭐ 19y
Hitlerin hayatını ve tüm adına yazılan kitapları okudum... Biliyorsunuzki Hitlerin Türkiye ile hiç bir sorunu yoktu ve hiç bir problem yaşanmadı. O adam tekrar dünyaya gelse çok güzel şeyler olur diye düşünüyorum....

3 Lider tanırım.

1. Mustafa Kemal Atatürk
2. Adolf Hitler
3. Joseph Stalin
T
Tengrİ ⭐ 19y
Şuanda M. Kemal Atatürk 9601 ona en yakın Adolf Hitler 233:D muahha adamları ne ezmisiz yaw:D Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y
ATATÜRK elbette ayrıca hitleride severim ege ATATÜRK olmasa kesin hitlere oy verirdim Twisted Evil
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

Hitlerin hayatını ve tüm adına yazılan kitapları okudum... Biliyorsunuzki Hitlerin Türkiye ile hiç bir sorunu yoktu ve hiç bir problem yaşanmadı. O adam tekrar dünyaya gelse çok güzel şeyler olur diye düşünüyorum....

3 Lider tanırım.

1. Mustafa Kemal Atatürk
2. Adolf Hitler
3. Joseph Stalin

Yahudi olsalarda savaşta sivilleri öldürmemeliydi, hele insanlık dışı bir yöntemle asla.. Onun dışında hayatı düzgün önemli bir lider.
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Mustafa Kemal ATATÜRK'ten sonra Achilles
S
SonSAHNE ⭐ 19y
10k olmuş Very Happy
D
Dampyre ⭐ 19y
Tabiki Mustafa Kemal Atatürk ! Cool

MAO ZEDON 4 oy
Pavarotti 8 oy

Laughing
C
Crumby_ ⭐ 19y
M.K.A
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tabiki
M
mumya307 ⭐ 19y
Atatürk ve Hitler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Mustafa Kemal ATATURK ten sonra liste icerisindeki secenegim ne katil Adolf Hitler ne de tanri Mao Zedon dur... Kesinlikle Sir Isaac Newton un yasamasini isterdim... Fiziki acidan henuz evrende bilmedigimiz yuzlerce ilginc seyi ortaya cikarabilirdi...
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

Mustafa Kemal ATATURK ten sonra liste icerisindeki secenegim ne katil Adolf Hitler ne de tanri Mao Zedon dur... Kesinlikle Sir Isaac Newton un yasamasini isterdim... Fiziki acidan henuz evrende bilmedigimiz yuzlerce ilginc seyi ortaya cikarabilirdi...

Adam gerçekten gelmiş geçmiş en büyük fizikçi sayılır.
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Fs deli olcam Very Happy Fs : sürtünme kuvveti kütle, yerçekimi ivmesi sürtünme kuvveti daha bir sürü b*k var kafayı yicem bu yaşta Fm de vardı Very Happy
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

3 Lider tanırım.

1. Mustafa Kemal Atatürk
2. Adolf Hitler
3. Joseph Stalin

demi önüne geleni töbe töbe de

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: