D DaddyCool OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Birebir başıma musallat olanların öyküsü... Sonuncu efsane 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BlackMamba24 ⭐ 18y 15 yil once #2 ahahahahaha sesli güldüm 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #3 Glo ve para mevzusu müthiş biggrint1 biggrint1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoolerMaster ⭐ 17y 15 yil once #4 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 varoşluk dizboyu makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #6 Böyleleri yüzünden devam ederler tabii Türkler ve Müslümanlar'a hakaret etmeye, dalga geçmeye... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #7 süper ya 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SkyFallOnline ⭐ 18y 15 yil once #8 Haha makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #9 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Silverdollar ⭐ 16y 15 yil once #10 omg 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #11 im kırar your ağız burun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hayta35 ⭐ 16y 15 yil once #12 ım kırar you ağzı burun süper ingilizce yenı kalktım uykudan gül gül ölüyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 15 yil once #13 im kırar your ağız burun :Dewt bu kısım süper yha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #14 Ahahahahaha im kırar your ağız burun ahahahofdnhdfg 😆 😆 😆 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 15 yil once #15 Kırar you ağız burun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #16 sonuncu felaket makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 15 yil once #17 sonuncusunun ingilizcesine bayıldım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #18 para isteyen bölüme koptum ya mükemmel 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #19 im kırar your ağız burun :D 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #20 Tam bir enkaz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil