arkadaşlar senelerdir oynuyorum şu oyunu ama bildiğim kadarıyla silahların mag veya pay %si daha fazla vurur die biliorum ama %0 da aynı vuruyo %41 %61 vs de aynı vuruyo bu % ne işe yarar bi açıklama bekliyorum ona göre sun alıcam - Teşekkürler ^^
Weponların mag/pay % si
· 3 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
S
SameyanZeva
⭐ 15y
arkadaşlar senelerdir oynuyorum şu oyunu ama bildiğim kadarıyla silahların mag veya pay %si daha fazla vurur die biliorum ama %0 da aynı vuruyo %41 %61 vs de aynı vuruyo bu % ne işe yarar bi açıklama bekliyorum ona göre sun alıcam - Teşekkürler ^^
Tabi ki önemli. % ne kadar artarsa yanında yazan Mag veya Phy Attack Power o kadar yüksek olur.
Tabi ki önemli. % ne kadar artarsa yanında yazan Mag veya Phy Attack Power o kadar yüksek olur.
Hmm sğL bilqi için kardeşim hesapladım da cokta bi fark yapmıomuş ama ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
8/8 gold pt 7 si 99. 100 olmak üzere 1 isi 104 olmak üzere fll İnt 6 sı nuke 2 si force 6 sunda vip var 1 aylık 12 dg legend rare set leri hazır.. WTS 116-115 BOT PT Sİ 119 LVL WİZ/BARD 4.6 M SP Sİ VAR FULL STR 131 LWL FF BOW +7M SP Sİ MEVCUT 121 LWL JOBLU A DEVİL VE 2 ADET 5/5 FLAGLIDIR. Katılımsız Xp Cd si hazırlama (Resimli Anlatım)