Arkadaslar sitedekilerinde tavsiyesiyle we psıkolojık destegıyle..xD bu sonuca wardım sımdı amacım AE-B Grade bulup bıde B basmak ama A bastım dıye olurmu olmazmı emin degılım
- Resim Silinmiş.
Wee Sonunda Beklenen Sonuc...
· 14 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Çok güzel olmuş ta a basılıyken b b basılıyken a basamazsın artık +sıyla oynama bence +6 kalsn 😉
Tbrkler Sp göz alıyor o_0
Çok güzel olmuş ta a basılıyken b b basılıyken a basamazsın artık +sıyla oynama bence +6 kalsn ;)
Bilgilendirdigin icin tesekkurler bosa umit&masraftan kurtardın:D
Tbrkler Sp göz alıyor o_0
Tesekkuler amacım 3m kasmaktı da arkadas dayanamadı bozalım dedi bende tamam dedim 😄
Rahatlıkla b bulabılırsın yazık olmuş
8d ıcın cok zor kımse o kadar ugrasmıyor hem 9-10D olsa +7 + B basardım ama 85e kadar kolay kasabılecegım ıcın fazla stres yapmaya gerek yok hem atak zaten 6 olsa bıle guzel onun yanında benım ıcın goruntude onemlı ve bence süper 😊
+7 deyken sarı parlayan glavieler geldi aklıma 🙄 hayırlı olsun güle güle kullan o silaha en cok yakısan renk sarıydı zaten 🤝
+7 deyken sarı parlayan glavieler geldi aklıma 🙄 hayırlı olsun güle güle kullan o silaha en cok yakısan renk sarıydı zaten 🤝
aynen katılıyorum 😊
S
Silverdollar
⭐ 16y
ne gunlerdi 80 capte,glavielerin karizmasi bir baskaydi ozamanlar wizardlar cok cok eziktiler....Hey gidi gunler heey
ne gunlerdi 80 capte,glavielerin karizmasi bir baskaydi ozamanlar wizardlar cok cok eziktiler....Hey gidi gunler heey
sniperlerde taxi yapiolardı wizzler,daha dün gibi aklımda 💃
70 Cap benim favorım 😊
hayırlı olsun..
_
_Nuisance_
⭐ 16y
yazık etmişşsin 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap