Icerige atla
Extraloob

Wee Sonunda Beklenen Sonuc...

· 14 Yanıt · 2.1K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Arkadaslar sitedekilerinde tavsiyesiyle we psıkolojık destegıyle..xD bu sonuca wardım sımdı amacım AE-B Grade bulup bıde B basmak ama A bastım dıye olurmu olmazmı emin degılım

- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
L
LoTuSs ⭐ 16y
Çok güzel olmuş ta a basılıyken b b basılıyken a basamazsın artık +sıyla oynama bence +6 kalsn 😉
A
ALpique ⭐ 17y
Tbrkler Sp göz alıyor o_0
H
hiper OP ⭐ 18y
Çok güzel olmuş ta a basılıyken b b basılıyken a basamazsın artık +sıyla oynama bence +6 kalsn ;)

Bilgilendirdigin icin tesekkurler bosa umit&masraftan kurtardın:D

Tbrkler Sp göz alıyor o_0

Tesekkuler amacım 3m kasmaktı da arkadas dayanamadı bozalım dedi bende tamam dedim 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
Rahatlıkla b bulabılırsın yazık olmuş
H
hiper OP ⭐ 18y
8d ıcın cok zor kımse o kadar ugrasmıyor hem 9-10D olsa +7 + B basardım ama 85e kadar kolay kasabılecegım ıcın fazla stres yapmaya gerek yok hem atak zaten 6 olsa bıle guzel onun yanında benım ıcın goruntude onemlı ve bence süper 😊
C
Crisis ⭐ 19y
+7 deyken sarı parlayan glavieler geldi aklıma 🙄 hayırlı olsun güle güle kullan o silaha en cok yakısan renk sarıydı zaten 🤝
H
hiper OP ⭐ 18y
+7 deyken sarı parlayan glavieler geldi aklıma 🙄 hayırlı olsun güle güle kullan o silaha en cok yakısan renk sarıydı zaten 🤝

aynen katılıyorum 😊
S

ne gunlerdi 80 capte,glavielerin karizmasi bir baskaydi ozamanlar wizardlar cok cok eziktiler....Hey gidi gunler heey
C
Crisis ⭐ 19y

ne gunlerdi 80 capte,glavielerin karizmasi bir baskaydi ozamanlar wizardlar cok cok eziktiler....Hey gidi gunler heey

sniperlerde taxi yapiolardı wizzler,daha dün gibi aklımda 💃
H
hiper OP ⭐ 18y
70 Cap benim favorım 😊
C
Cynosure ⭐ 19y
hayırlı olsun..
L
Lrd ⭐ 17y
_
_Nuisance_ ⭐ 16y
yazık etmişşsin 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: