vay annasini tebrik ederim kardes süper bir parca ama gördügüm kadar intsin birisiynen takas ederdim serverde som sworda karsi ama tabiki senin bilecegin seydir ben karismak istemem
kolay gelsin kardes hayirli günler
Sonunda banada bir Moon Cıktı =)
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Wow Manyak bir drop bu blade umarım istediğin fiyata satarsın.
sagolun arkadaslar ama takas etmek ıstemıorm cunku magical atackı cok fazla zaten bnde nuker + bicheon oldugum ıcın blade skıllerıde cok vurması ıcın takas etmicem ama guzel bi sword bulursam tabıkıde ederim darısı basınıza =))
aynen ya darisi bizimde basimiza insallah
acaba nerden dropladigini sorsak cevap verebilir misin veya hangi canavardan bizde orda botu kurariz belki bizede birseyler düser 😁
Buyrun Botumun X Y sinide verdim inşallah dusurursunuz ama benden tavsıye 3 gunde bı veya haftada 1 carınıza sılk alın ve aynı yerde 3-4 hafta boyunca kasılın cunku aynı yerde kasılırsanız canavarlar olup olup yeniden cıkıyor ve sunlu canavarın ne aman cıktıgını kımse bılemez ama ben bole yaptım ve moon dustu arkadaslar bu sadece bir tavsiye bende yanlıs bılıyor olabılırım belkıde şanstı kımbılır ^^ İşte SS
Sabit konularda boyle bir bölüm açıldı istersen oraya ekle bu resmi hayırlı olsun blade som swordla takasla bence 😄
M
Misproject
⭐ 19y
h. olsun
S
Streetwise
⭐ 19y
Güle güle kullan.Hayırlı olsun...
Buyrun Botumun X Y sinide verdim inşallah dusurursunuz ama benden tavsıye 3 gunde bı veya haftada 1 carınıza sılk alın ve aynı yerde 3-4 hafta boyunca kasılın cunku aynı yerde kasılırsanız canavarlar olup olup yeniden cıkıyor ve sunlu canavarın ne aman cıktıgını kımse bılemez ama ben bole yaptım ve moon dustu arkadaslar bu sadece bir tavsiye bende yanlıs bılıyor olabılırım belkıde şanstı kımbılır ^^ İşte SS
- Resim Silinmiş.
usta eline koluna saglik cok tsk ederim 😁
Hayırlı olsun
_
__Thieves__
⭐ 19y
hayırlı olsun bu arada tavsiye ıcın tesk ederım hemen bu aksam botu oraya ayarlıyorum 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
oy oy bırakıcam bu oyunu böyle giderse. Bir tek bize çıkmadı şöyle bi silah. Sosun geçtimö mon'a da razıyım ^^
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
exp de 95 biras sora level up olmuştur hayırlı olsun şimdiden 5k plss:d:D:D:D:D
Güle güle kullan.Hayırlı olsun...
banada oralardan sos bot cıktı pro 78 lwl ama cok manyaq oldu :d keske glavie cıksaydı 😄 ama sana som cıkmıs bide super ya 😄
banada oralardan sos bot cıktı pro 78 lwl ama cok manyaq oldu :d keske glavie cıksaydı 😄 ama sana som cıkmıs bide super ya 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap