Arkadaşlar şimdi 9. Sınıftayım fakat neye gitmek istediğimi tam karar veremedim 🙄 1 Senedir bilgisayarcıda çalışıyorum. Az-buçuk yani bişiler biliyorum fakat Web Tasarımda ilğimi çok çekti bizim patron Bilgisayar elektrik oku burdada donanım,anakart vb. çalışmaları öğretirim diyor.Fakat geçenlerde Web Tasarım okuyan bir arkadaşın bilgisayarında gördüğüm şeyler çok hoşuma gitti ve şimdide Web tasarım'a gitti gönlüm sizce hangisini 1. Tercihe alayım çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum. 🙄
Web Tasarım mı ? Bilgisayar Elektrik mi ?
· 35 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Derslerine çalış.
bilgisayar okuyan arklarım var ve cok zor diyorlardı yani elektrik okursan bakım onarımcı olursun 😊 işin her zaman olur ve zorlanmazsın 😊
Derslerine çalış.
Çalışkanız saten fakat hangi bölüme gitsem kararsızım şuan aklımda Web Tasarım var ve ileridede parlak bir meslek gibi.
Derslerine çalış.
tam yerinde söyledin he lafı varya
Derslerine çalış.
tam yerinde söyledin he lafı varya
daral: daral: post kasmak istiyorsan git Forum oyunlarında katıl 👍
bilgisayar okuyan arklarım var ve cok zor diyorlardı yani elektrik okursan bakım onarımcı olursun 😊 işin her zaman olur ve zorlanmazsın :)
* Katılıyorum elektrik okumanı tavsiye ederim . ilerde girersin bir fabrikaya bakımcı olarak çalışırsın , her ay temiz para süren gelincede emekli olursun orda ; işinin en iyisini yaparsan emekli olduktan sonra bile orda kalmanı isteyeceklerdir eminim 👍
bilgisayar okuyan arklarım var ve cok zor diyorlardı yani elektrik okursan bakım onarımcı olursun 😊 işin her zaman olur ve zorlanmazsın :)
* Katılıyorum elektrik okumanı tavsiye ederim . ilerde girersin bir fabrikaya bakımcı olarak çalışırsın , her ay temiz para süren gelincede emekli olursun orda ; işinin en iyisini yaparsan emekli olduktan sonra bile orda kalmanı isteyeceklerdir eminim 👍
Bilgisayar elektrik diyorsun yani.
Bilgisayar elektrik diyorsun yani.
* Aynen ama karar tabiki senin gönlün neyi okumak istiyorsa onu oku . işinin en iyisini yaptıktan sonra işşsiz kalmazsın .
L
last_knight
⭐ 19y
kesinlikle web tasarım
system32 sil 😁
Ps.Bilgisayar elektrik derim bende 👍
Ps.Bilgisayar elektrik derim bende 👍
kesinlikle web tasarım
Sebeb falan ekler misin ? Mesela iş bulabilir miyim ilerde güncel bişimidir ?
Torna Tesviye 😁
Ben olsam bana hoş görünene giderim
Torna Tesviye 😁
Tam ikisi arasındayım fakar Web tasarım aklım oraya yatır ama bazı arkadaşlarda Elektrik diyor çok kararsızım 🙄
Torna Tesviye 😁
Tam ikisi arasındayım fakar Web tasarım aklım oraya yatır ama bazı arkadaşlarda Elektrik diyor çok kararsızım 🙄
Elektrikte sigortalı çalışırsın.
Tasarımda özel çalışırsın.
aralarındaki farkları saymama gerek yok herhalde. Ayda 1 kere iş kaparsan şirketlerden 3 ay rahat geçinirsin 😁
elektrik dediğin donanım parçaları vs mi yoksa programlama flnmı anlamadım 😜
elektrik dediğin donanım parçaları vs mi yoksa programlama flnmı anlamadım :P
Sence ? 😁
Nina Ricci
⭐ 17y
Web tasarımda iyi biryerlere gelmek istiyorsan ultra coder olman lazım.Php,html,php,asp alayını su gibi bilmen lazım ki bir şirkete girdiğinde herşeyi yapabilesin.Haa web tasarım dışında programlamaya ilgin varsa c# veya c++'ı aynı şekilde ismini bildiğin gibi bilirsen aç kalmazsın.Bunlar beni aşar dersen elektrik oku ek iş olarak freelance web tasarım yaparsın ek gelir olur sana. 👍

Web tasarımda iyi biryerlere gelmek istiyorsan ultra coder olman lazım.Php,html,php,asp alayını su gibi bilmen lazım ki bir şirkete girdiğinde herşeyi yapabilesin.Haa web tasarım dışında programlamaya ilgin varsa c# veya c++'ı aynı şekilde ismini bildiğin gibi bilirsen aç kalmazsın.Bunlar beni aşar dersen elektrik oku ek iş olarak freelance web tasarım yaparsın ek gelir olur sana. 👍
Saten onların bir kaçını okulda öğretmiyorlar mı ? 😜
Nina Ricci
⭐ 17y
Okuldaki eğitim temelini öğretir.Asp şudur php budur vs. milli eğitime ne bakıyorsun sen özel kursları var bunların.Gideceksin alacaksın sertifikanı geliştireceksin kendini akacaksın alemlere.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap