Arkadaşlar benim hedeflerimin arasından biri Web Tasarımcısı olmak. Ama bu meslek hakkında çok bilgiye sahip değilim. Bana bu meslek hakkında bilmem gerekenleri anlatırmısınız? Ve de üniversitede Web Tasarım bölümü var mı?
Web Designer
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
kaça gidiyorsun?
lisedeysen hangi bölümdesin?
kaça gidiyorsun?
Sayısal bölümündeyim, 10.sınıf daha erken ama yinede hedefimizi erkenden belirleyelim. 😎
kaça gidiyorsun?
Sayısal bölümündeyim, 10.sınıf daha erken ama yinede hedefimizi erkenden belirleyelim. 8)
Okulunu hiç değiştirme.İnternette o kadar ders vardır.Bul, araştır çalış illa ki çözersin birşeyler.Meslek lisesi'nde olsaydın pc bölümünde web tasarım bölümü vardı ama sakın ha sırf bunun için meslek lisesi'ne geçeyim deme!
Arkadaşlar benim hedeflerimin arasından biri Web Tasarımcısı olmak. Ama bu meslek hakkında çok bilgiye sahip değilim. Bana bu meslek hakkında bilmem gerekenleri anlatırmısınız? Ve de üniversitede Web Tasarım bölümü var mı?
Anadolu Teknık Lise Bılgısayar Bolumu Web Tasarım Mezunuyum.
Üniversitede Bilgisayar- İnternet Programcılıgı Bolumu Mevcut. Eğitimini Sağlam alırsan ekmek yeme şansın var fakat Sadece İnternet Programcılıgı işiyle Geçimini sağlaman Zor.
PS:2. Sınıfım Hem İnternet Hemde PCProgramla Dillerini Görüyoruz , C++ C# java vsvs,
Üniversitede Bilgisayar- İnternet Programcılıgı Bolumu Mevcut. Eğitimini Sağlam alırsan ekmek yeme şansın var fakat Sadece İnternet Programcılıgı işiyle Geçimini sağlaman Zor.
PS:2. Sınıfım Hem İnternet Hemde PCProgramla Dillerini Görüyoruz , C++ C# java vsvs,
Sağol bilgilendirdiğin için. ❤️ Yazın Visual Basic'i öğrenip ufak programlar yapmayı düşünüyorum.
Okulunu hiç değiştirme.İnternette o kadar ders vardır.Bul, araştır çalış illa ki çözersin birşeyler.Meslek lisesi'nde olsaydın pc bölümünde web tasarım bölümü vardı ama sakın ha sırf bunun için meslek lisesi'ne geçeyim deme!
Yok değiştirmem zaten bu meslek hedeflerimden biri illa bu olsun demiyorum. Teşekkürler yardımcı olduğun için. ❤️
güzel yorum olmuş ve şiddetle tavsiye ederim ki en kötü ihtimal 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümünü kazan.
Hedefin olduktan sonra yapamayacağın şey yoktur 😎
Hedefin olduktan sonra yapamayacağın şey yoktur 8)
işte bu yorumu bekliyordum 🤘 😎
Visual basic görmeden önce kendini HTML konusunda eğitsen iyi edersin.Bu iş için bi not defteri yeterli.
Direk basic çok zor gelir.Çünkü bir sürü kod ve seçenek mevcut.Kendini sadece bu alanda geliştirmek istiyosan teknik liseye geçiş senin için daha yararlı olabilir.
Direk basic çok zor gelir.Çünkü bir sürü kod ve seçenek mevcut.Kendini sadece bu alanda geliştirmek istiyosan teknik liseye geçiş senin için daha yararlı olabilir.
Önce html , sonra asp çalış. Ondan sonra direk vb ile giriş yap. Sonra c#..

ticaret meslek lisesine gidiyorum lise3 web tasarım okuyorum bence çok iyi bir seçim çünkü önü açık ama kendini geliştirirsen şuanda
visual basic i daha yeni görüyoruz ve altyapımızın olmasına rağmen yinede zorlanıyorum. o yüzden önce html, asp ve sql i öğren sonra
geç visiula daha rahat olur senin için. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar eğer soruların varsa sorabilirsin bilgilerim çok taze 😜
visual basic i daha yeni görüyoruz ve altyapımızın olmasına rağmen yinede zorlanıyorum. o yüzden önce html, asp ve sql i öğren sonra
geç visiula daha rahat olur senin için. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar eğer soruların varsa sorabilirsin bilgilerim çok taze 😜
Hedefin olduktan sonra yapamayacağın şey yoktur 8)
+Lemus
D
DesertRose
⭐ 17y
kaça gidiyorsun?
Sayısal bölümündeyim, 10.sınıf daha erken ama yinede hedefimizi erkenden belirleyelim. 8)
Bro tam aradığın özelliklerdeyim. Meslek lisesindeyim,pc bölümündeyim. ^^
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Gir tr.gg çalış 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap