Herşeyi Ayarlıyorum Weapon brokeride işaretliyorum silahım yanıyor ama town çekmiyor.,
Sorun neden olabilir yardım lütfen
Weapon Broken!
· 9 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
return scroll var mı ?
var olmazmı herşey düzgün hp mp bitince town çekiyor sorun yok onlarda ama
sadece silah yanıyor durability 0 oluyor ama town çekmiyor zaten attakda yapamıyor
sadece silah yanıyor durability 0 oluyor ama town çekmiyor zaten attakda yapamıyor
var olmazmı herşey düzgün hp mp bitince town çekiyor sorun yok onlarda ama
Hp ye mp gore ayarla sende silah kırılmadan return ceksin... 👍
böyle sorunlar alınca botu silip yeniden yukleyin yine olmazsa forumdan destek isteyin bence MP miktarini azalt veya durability stone bas
eğer charın euroysa ve weapon değiştirme işlemi yapıyorsa ve scroll çekmeden silah değiştiriyorsa şehre scrollanmıyor.
eğer charın euroysa ve weapon değiştirme işlemi yapıyorsa ve scroll çekmeden silah değiştiriyorsa şehre scrollanmıyor.
Evet dediğin gibi bless bastırıyorum giant a den geliyor bağzen ölmesin diye char
ama mp yi azalltım 250tane alıyordum 150e düşürdüm 4 saat felan kasıyor 150mp yle 42 lv char 😄
Evet dediğin gibi bless bastırıyorum giant a den geliyor bağzen ölmesin diye char
ama mp yi azalltım 250tane alıyordum 150e düşürdüm 4 saat felan kasıyor 150mp yle 42 lv char :D
150mp le 4 saat mi :S ben 6 saatte 12 kere towna gidiom 😄 her seferinde 300 mp alıom 😄
Bendede işaretli olmasına rağmen arada gitmiyor town'a ufak SBot buglarından..
Çözüm : Hp'yi veya Mp'yi biraz azalt silah yanmadan önce bitsin
Çözüm2: Silaha Durability bas %100 ü geçsin çok daha dayanıklı olur 😉
Çözüm : Hp'yi veya Mp'yi biraz azalt silah yanmadan önce bitsin
Çözüm2: Silaha Durability bas %100 ü geçsin çok daha dayanıklı olur 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler sos weapon aand moon weapon bow WTB 13D +5 Chin Weapon / 14D Random Eu Weapon 130+ 8/8 GOLD PART 15 DG 3* +3 LEG WEAPON 1 CHN 14 DG LEG+1 WEAPON 1 BARD 2 WARIOR 1 CLRIK PALMYRA DA VERİLİR KALİDE ALINIR 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend set 14DG LEGEND WEAPON