Icerige atla
Extraloob

Weapon Broken!

· 9 Yanıt · 2.4K görüntüleme
K
King Hunter OP ⭐ 19y
Herşeyi Ayarlıyorum Weapon brokeride işaretliyorum silahım yanıyor ama town çekmiyor.,
Sorun neden olabilir yardım lütfen
9 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
return scroll var mı ?
K
King Hunter OP ⭐ 19y
var olmazmı herşey düzgün hp mp bitince town çekiyor sorun yok onlarda ama
sadece silah yanıyor durability 0 oluyor ama town çekmiyor zaten attakda yapamıyor
Q
Quattro ⭐ 19y
var olmazmı herşey düzgün hp mp bitince town çekiyor sorun yok onlarda ama
sadece silah yanıyor durability 0 oluyor ama town çekmiyor zaten attakda yapamıyor

Hp ye mp gore ayarla sende silah kırılmadan return ceksin... 👍
H
HAKAN0 ⭐ 19y
böyle sorunlar alınca botu silip yeniden yukleyin yine olmazsa forumdan destek isteyin bence MP miktarini azalt veya durability stone bas
D
dandandan ⭐ 18y
eğer charın euroysa ve weapon değiştirme işlemi yapıyorsa ve scroll çekmeden silah değiştiriyorsa şehre scrollanmıyor.
K
King Hunter OP ⭐ 19y
eğer charın euroysa ve weapon değiştirme işlemi yapıyorsa ve scroll çekmeden silah değiştiriyorsa şehre scrollanmıyor.

Evet dediğin gibi bless bastırıyorum giant a den geliyor bağzen ölmesin diye char
ama mp yi azalltım 250tane alıyordum 150e düşürdüm 4 saat felan kasıyor 150mp yle 42 lv char 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y

Evet dediğin gibi bless bastırıyorum giant a den geliyor bağzen ölmesin diye char
ama mp yi azalltım 250tane alıyordum 150e düşürdüm 4 saat felan kasıyor 150mp yle 42 lv char :D

150mp le 4 saat mi :S ben 6 saatte 12 kere towna gidiom 😄 her seferinde 300 mp alıom 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
Bendede işaretli olmasına rağmen arada gitmiyor town'a ufak SBot buglarından..

Çözüm : Hp'yi veya Mp'yi biraz azalt silah yanmadan önce bitsin

Çözüm2: Silaha Durability bas %100 ü geçsin çok daha dayanıklı olur 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: