Icerige atla
Extraloob

Watchmen

· 10 Yanıt · 2.9K görüntüleme
M
msoylu782 OP ⭐ 17y
Watchmen

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular

JeffreyDean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (LaurieJuspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / SilkSpectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson(Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs /Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)
86-87 yıllarıarasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk SavaşDönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşıneşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede,süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlükhayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerineatfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironikolarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlarabağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamayaçalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birininöldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayanRorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelikçok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunudüşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployuengelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir arayagetirmek için çalışacaktır.
10 Yanıt
T
tired soul ⭐ 17y
erotik sahneler göz alıcı 😄
R
rorschach benim adamım ..^^
E
exotic ⭐ 18y
Şahsen izlemiştim filmi başlarda insana karışık gelen bi film ama güzel bir filim ^^
G
Şahsen izlemiştim filmi başlarda insana karışık gelen bi film ama güzel bir filim ^^

Evet türk izleyicisinin alışık olmadığı warner bross vari bi filim ama american film endüstrisi çizgi film kahramanı filmlerine oldukça alışık. Türünün başarılı bir örneği izlenmeye değer.

Keşki kanepe sahnesi daha ileriye gitseydi 🤤
C
Clonozapem ⭐ 16y
izlemeye değer bir film tavsiye ederim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
izlesek mi acep >.<
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
izlesek mi acep >.<
H
halil41 ⭐ 16y
çok güzel film izleyin ben izledim 1 kere gayet güzeldi...
tavsiye ederim herkeze 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: