Beyler benim 30 lvl 650k farmlı warriorumvar. 1h 2h axe hepsini acmayı dusunuyoum.Ama yan skill cleric mi yoksa warlock mukarar veremedim !
Warriordananlayan arkaşlar bakın lütfen
· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
bence cleric ol 67 lvl 2h charım var cleric açık 70 75 lvl adamları rahat alıorum
kardesim ben sana derimki sadece two-handed sworda ver + cleric yap sakın axe ve 1h acma ilerde cook pisman olursun benden söylemesi...
kardesim ben sana derimki sadece two-handed sworda ver + cleric yap sakın axe ve 1h acma ilerde cook pisman olursun benden söylemesi...
1h açsa mı pişman olur açmasa mı?
her tür warrior max fedakarlık yapılabilcek tek şey axenin bazı skilleri (axeden de double twist ve sudden twist şart) 👴 👴
T
TheRevenge
⭐ 17y
Dostum Cleric Olursan Avantajını Cok Görürsün Cünkü Hem Kendin Olsun Hemde Başkasına Olsun Yararın Dokunur,En Zor Kasılan Carlardan Biri Wariordur Onun İçin Partye Davet Edilirsin Kolay Görev Ve Ex Toplarsın 😉 😉
Eğer warlock acarsan 1h acılmalı ama benim fikrimce clerick daha iyi ve cleric acarsan 1h acma. 😎
Paylaşım için Saol
Bence Sakın başka skilleri acma sadece 2h ve cleric ac ama onlardan sonr afazla sp kalırsa işine yarayan diger vuruş serilerinde skilleri acabilrsin ama oncelik 1h tabiki. Ben olsam sadece 2h ve cleric acardım :D:D
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bence Sakın başka skilleri acma sadece 2h ve cleric ac ama onlardan sonr afazla sp kalırsa işine yarayan diger vuruş serilerinde skilleri acabilrsin ama oncelik 1h tabiki. Ben olsam sadece 2h ve cleric acardım :D:D
+9999
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap