Icerige atla
Extraloob

Warrior Epic Açılıyor [ 30 Nisan Closed Beta ]

· 135 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok az kaldı çokkk kaçırmayın bu heyecanı 🤤
N
üyelik aldım benide yazabilirsiniz
J
Janizaro ⭐ 17y
Kacırırmıyız Yaw Suan Kadıkoyde 4 tane Cafe Oyunu Indırdı Persembe Patlama Yasancak Bi Afıs Hazırladıkmı Allah 😄 😄 😄
V
VariaN ⭐ 19y
closed betaya bende kayıt yaptırmıştım.burdada oyunu oynacakları görmek beni sevindirdi..beni de eklersin listeye 😉
P
Pro ⭐ 18y
mertix57 benide yazın^^ kaçmaz bu oyun yanlız şunu sormak istiyorum , oyun beta sürümünden cıkınca girmek zor olmaz?!
E
Envy_16 ⭐ 19y
respect şu imzanı nasıl yaptın bi sölermisin hoca ya bir türlü o şekilde bi yazı stili bulamadım photoshop da yazılmış arka planı da transparan ama nasıl yapılmış çözemedim yardımcı olursan sevinirim warior epic hakkında da denemedim güzel görünüyor asma daha hala bi fikrim yok sro dan daha iyi olabilirmi acaba:S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
photoshop bölümümüze uğrarsanız oradan kolayca öğrenebilirsiniz.
S
Benide yaz nick Straxon - Display Name Scorpioglaive
E
Envy_16 ⭐ 19y
bu arada beni de ekleyin warior epic e kayıt oldum herşey hazır download link bekliyoruz

korkmaz8716 oyundaki ismim yine Envy_16 olur
Windy
Windy ⭐ 19y
bu arada beni de ekleyin warior epic e kayıt oldum herşey hazır download link bekliyoruz

korkmaz8716 oyundaki ismim yine Envy_16 olur

buyrun download linklerini bu topicde bulabilirsiniz,

viewtopic.php?f=608&t=120569 👍
F
FruitFly ⭐ 18y
Çok Az Kaldı !!!
Coming Soon ... 🤤
T
turkprince ⭐ 17y
Benide yazın Kullanıcı adı: EMRECVZ
W
Winterspring94 'dü galiba.eklersen sevinirim.Dn: official sitedeki forumdada vardı closed beta list orayada yazdırdım.Fark etmiyor herhalde.
F
FruitFly ⭐ 18y
Hacı bu gün açılmıyo muydu ya 😄 Giremiyorum Username does not have permission to log - yazıyo
F
FruitFly ⭐ 18y
'' Bu kullanıcı adının giriş izni yok '' diyor 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: