çok az kaldı çokkk kaçırmayın bu heyecanı 🤤
Warrior Epic Açılıyor [ 30 Nisan Closed Beta ]
· 135 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
N
NephilimAngel
⭐ 19y
üyelik aldım benide yazabilirsiniz
Kacırırmıyız Yaw Suan Kadıkoyde 4 tane Cafe Oyunu Indırdı Persembe Patlama Yasancak Bi Afıs Hazırladıkmı Allah 😄 😄 😄
closed betaya bende kayıt yaptırmıştım.burdada oyunu oynacakları görmek beni sevindirdi..beni de eklersin listeye 😉
mertix57 benide yazın^^ kaçmaz bu oyun yanlız şunu sormak istiyorum , oyun beta sürümünden cıkınca girmek zor olmaz?!
respect şu imzanı nasıl yaptın bi sölermisin hoca ya bir türlü o şekilde bi yazı stili bulamadım photoshop da yazılmış arka planı da transparan ama nasıl yapılmış çözemedim yardımcı olursan sevinirim warior epic hakkında da denemedim güzel görünüyor asma daha hala bi fikrim yok sro dan daha iyi olabilirmi acaba:S
photoshop bölümümüze uğrarsanız oradan kolayca öğrenebilirsiniz.
S
ScorpioGlaive
⭐ 17y
Benide yaz nick Straxon - Display Name Scorpioglaive
bu arada beni de ekleyin warior epic e kayıt oldum herşey hazır download link bekliyoruz
korkmaz8716 oyundaki ismim yine Envy_16 olur
bu arada beni de ekleyin warior epic e kayıt oldum herşey hazır download link bekliyoruz
buyrun download linklerini bu topicde bulabilirsiniz,
viewtopic.php?f=608&t=120569 👍
Çok Az Kaldı !!!
Coming Soon ... 🤤
Coming Soon ... 🤤
T
turkprince
⭐ 17y
Benide yazın Kullanıcı adı: EMRECVZ
W
Winterspring
⭐ 18y
Winterspring94 'dü galiba.eklersen sevinirim.Dn: official sitedeki forumdada vardı closed beta list orayada yazdırdım.Fark etmiyor herhalde.
Hacı bu gün açılmıyo muydu ya 😄 Giremiyorum Username does not have permission to log - yazıyo
'' Bu kullanıcı adının giriş izni yok '' diyor 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap