Icerige atla
Extraloob

Warrior Epic Rütbesi Açılmıştır

· 75 Yanıt · 6.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Warrior Epic Rütbesi Açılmıştır

http://warriorepic.extraloob.com sayfalarımızda yayına giren ve Türk GM olan Respect önderliğinde ki yeni oyun için sizlere özel
rütbe açılmıştır sende Warrior Epic oynuyorsan hemen rütbeni alabilirsin.

Başvuruları bu topic altında bildirebilirsiniz.

Saygılarımızla,
75 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Tşk hacım..evet arkadaşlar belirtin hemen yeni grubunuza atayalım 🤤
R
Rhea ⭐ 19y
Rütbe hayırlı olsun.Warrior epic nasıl bir oyundur bir açıklama vs. varmı adı güzele benziyor.
Ps:Tamam buldum indiriyorum açıldığı gibi falan oynarım.
T
TorQ ⭐ 17y
Hayırlı olsun
C
Cube ⭐ 17y
ben indiriyorum oyundaki forumdaki heryerdeki nickim aynı 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
wow hayırlı olsun.
bu warrior epic bomba gibi geldi foruma 😄
C
Cube ⭐ 17y
aynen çok hızlı bir giriş oldu
A
airjordann ⭐ 18y
Hayırlı olsun:)

rütbe başvurusunu nasıl yapıoruz hacım bıraz bahsetseydin 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
burada warrior epic oyuncusuyum demeleri yeterlidir bizlerde hemen rütbe atamalarını yapacağız ^^
Windy
Windy ⭐ 19y
sen dmodsun hacım sana gerek yok 😜

çok süper oldu bu rütbe olayı,warrior epic çok hızlı gelişti forumumuzda. hayırlı olsun herşeyiyle 😜
C
Castiela ⭐ 18y
sitedemi warrior epic rütbesi verilicek 😄 peki rengi nedir bu warrior epic rütbesinin 😄 ona göre indirelim 😄 ..videolar çok basit görünüyor ama 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Bölümde moderatör olabilir miyim? 😆
Yarın cafeden çektiririm oyunu. Malum kota 😜
[F New]Solo Gitarist
T
TwiLighT ⭐ 18y
sitedemi warrior epic rütbesi verilicek 😄 peki rengi nedir bu warrior epic rütbesinin 😄 ona göre indirelim 😄 ..videolar çok basit görünüyor ama :D

Rütbe almak için mi oyunu indireceksin ? 😐

Bu rütbe sayesinde oyunu oynayanlar birbirlerini daha kolay bulabilirler. tanışıp kaynaşırlar ne güzel 🎅 . bir de bu warrior epic olayı bir gün içerisinde nereden nereye geldi yahu 🎭 çok hızlı oldu herşey. umarım oyun beklentileri karşılayabilir 🙄
L
Leet1 ⭐ 19y
ben indiriyorum oyundaki forumdaki heryerdeki nickim aynı :D

İlk Warrior Epic Rütbesini Alan Üyemiz '' Cube '' hayırlı olsun 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sitedemi warrior epic rütbesi verilicek 😄 peki rengi nedir bu warrior epic rütbesinin 😄 ona göre indirelim 😄 ..videolar çok basit görünüyor ama :D

forum anasayfaya gelin en alta inin orada lsite şeklinde renkleri göreceksiniz, ayrıca başlığı ne renkle yazmışım 😜

oyun beklentileri fazlasıyla karşılayacak bu yüzden oyunu ilk oynayan sizler olun ve oyuna ilk başlayın ^^
E
EmmaW ⭐ 19y
bu oyun paralımı olacak yoksa free 2 play mi? ilerisi sro gibi olacaksa umarım paralı olur bende artık yaza 1 pc de sro bu eski pc dede warrior epic takılırım 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
bu oyun paralımı olacak yoksa free 2 play mi? ilerisi sro gibi olacaksa umarım paralı olur bende artık yaza 1 pc de sro bu eski pc dede warrior epic takılırım :D

Free olacak..
E
EmmaW ⭐ 19y
bu oyun paralımı olacak yoksa free 2 play mi? ilerisi sro gibi olacaksa umarım paralı olur bende artık yaza 1 pc de sro bu eski pc dede warrior epic takılırım :D

Free olacak..

hmm umarım ileride sro gibi değilde düzgün seviyeli oyuncu kitlesine sahip olan bir oyun olur 🙄
A
airjordann ⭐ 18y
warrior epic oyuncusuyum (Amazing) 😊
L
Leet1 ⭐ 19y
Merak etme sen oyunun Türkiye ayağındaki Yöneticilerin hepsiyle iletişim halindeyim..

Süper bir kadromuz var

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: