Size Bir öneri sunuyorum.
Profil bilgilerimizi ayarlarken servır diye bi yer war orda silkroad'dan sjsrodan'mysordan vesayre şeyleri seçe biliyoruz peki orda warrior epici nie seçemiyoruz benim gibi orda warrior epici seçmek isteyen olduğunu düşünüyorum onlarda bu isteğimizi gerçekleştirmek için yardımcı olurlarsa sevinirim warrior epic gurubumuz falan açıldı ama server seçmede warrior epic seçeneğimiz yok okan abi respect yardımcı olursanız sevinirim ^^ herkese iyi günler...
>>>>>Warrior Epic<<<<<
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Fikir ve mantık güzel.
Düşünebiliriz.
Düşünebiliriz.
Fikir ve mantık güzel.ty 😊 inş böle bişey yaparsınız kolay gelsin ^^
Düşünebiliriz.
hmmmm.
bütün online oyunlar için yapılabilir aslında bir liste çıkartalım bakalım.
hmmmm.
2moons,knight online,counter strike vs.. olabilir..
iyi fikir aslında Silkroad harici diğer oyunları oynayan arkadaşların işine yarar =)
extraloob.com nasıl "silkroad online bilgi paylaşım sitesi" olarak geçiyorsa profilde de başka bir online oyun bilgisi olmamalı.
extraloob.com nasıl "silkroad online bilgi paylaşım sitesi" olarak geçiyorsa profilde de başka bir online oyun bilgisi olmamalı.
O zaman öteki bilgiler icin gelen üyeleri kovup,onlar icin acılan grupları ve baslıkları kapatman gerekir.Senin düsüncen cok mantıksız bana göre.Cünkü öyle birsey olsa site cok sade,zayıf kalır 👍
Gerçi biz warep ile ilgili ayrıca bir rütbe bile oluşturduk. Baksana nickin turuncu altında ne güzelde parlıyor warrior epic yazısı.. Sana Ferrari veriyoruz sen yanında şahinde istiyorsun ^^
O zaman öteki bilgiler icin gelen üyeleri kovup,onlar icin acılan grupları ve baslıkları kapatman gerekir.Senin düsüncen cok mantıksız bana göre.Cünkü öyle birsey olsa site cok sade,zayıf kalır 👍
Alakası yok. Senin düşüncen çok mantıksız. Sitenin temeli Silkroad. Tabiki de Silkroad serverları bulunacak. Yanında ek olarak bir kaç tane populer online oyun için yan forum açıldı diye sitenin temelini değiştirmeye gerek yok.
[F New]Solo Gitarist
Alakası yok. Senin düşüncen çok mantıksız. Sitenin temeli Silkroad. Tabiki de Silkroad serverları bulunacak. Yanında ek olarak bir kaç tane populer online oyun için yan forum açıldı diye sitenin temelini değiştirmeye gerek yok.
yok sen anlamamıssın 🤝 ben diyorumki bir site tek bir konuyu kapsayacak sekilde acılırsa sıkıcı olur.Her konuda eli olacak,her konuda insanları bilgilendirecek 👍 🤝 (domatesin yanına baska birseyler daha koy ki salata yapabilesin 😉 )
yok sen anlamamıssın 🤝 ben diyorumki bir site tek bir konuyu kapsayacak sekilde acılırsa sıkıcı olur.Her konuda eli olacak,her konuda insanları bilgilendirecek 👍 🤝 (domatesin yanına baska birseyler daha koy ki salata yapabilesin 😉 )
Bak ne demişim ben ? Yanında bir kaç tane populer online oyun için yan forum açıldı. Yani salata için biber, salatalık vs vs konulmuş. Ama cacık yapmıyosun ki yoğurt koyasın..
[F New]Solo Gitarist
konu neydi neye döndü pazar yeri gibi oldu 😁
Gerçi biz warep ile ilgili ayrıca bir rütbe bile oluşturduk. Baksana nickin turuncu altında ne güzelde parlıyor warrior epic yazısı.. Sana Ferrari veriyoruz sen yanında şahinde istiyorsun ^^
Başlıkda ne yazıo önerileriniz bende sadece önerimi sundum ^^
Bende farklı bişey söylemedim zaten olmaz diyorum anlaşılır mı şimdi? ❗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap