Icerige atla
Extraloob

Warrior-Cleric Yada Warrior-Bard

· 11 Yanıt · 15K görüntüleme
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
Beyler ben 65 -76 ya kadar full taxide kasılcam ondan sonra botla pt de fln kasılcam siz ne önerirsiniz?
Sağlam olsun istiorm damage versin istiorm hızlı kasılsın istiorm =
11 Yanıt
B
brkcbbr ⭐ 18y
Çok şey istiyorsun 😄 bnde warrior yapılandırmaya başladım düşündüm bardda sadece noise ve hızlı koşma var noise bize yaramıyor bnce hızlı koşmada druglar var bi barddan daha hızlı koşabilirsin 😉 Cleric ol Tank ol!
E
EliteTurk ⭐ 18y
Warior-Bard yapmanın hiç bir anlamı yok bence ve Cleric siz bir Warior pvp de her zaman pert kalır hızlımı kasılmasını istiyorsun o zaman yüzükcüden Drug Potion al ve Cleric-Warior dan şaşma. 😉
C
Cynosure ⭐ 19y
benmde 91lvl ff warior-cleric charım var memnunum ama pvpde aynı lvllerime yatıyorum nedense 😜
L
LionShout ⭐ 17y
Warior-Bard yapmanın hiç bir anlamı yok bence ve Cleric siz bir Warior pvp de her zaman pert kalır hızlımı kasılmasını istiyorsun o zaman yüzükcüden Drug Potion al ve Cleric-Warior dan şaşma. ;)

aynen bard yapçaksan hiç yapma 😊
H
huljep ⭐ 17y
bard bi işe yaramaz pvpde yatarsın sadece kasılırken hızlı kasılmana yardımcı olur bard ama drug speedler işini görür clericten şaşma.bende warlock warrior/cleric warrior arasında kalıorum ama ☕
Y
Warior-Bard yapmanın hiç bir anlamı yok bence ve Cleric siz bir Warior pvp de her zaman pert kalır hızlımı kasılmasını istiyorsun o zaman yüzükcüden Drug Potion al ve Cleric-Warior dan şaşma. ;)

👍 👍
Evet barda gerek yok benımde warrior çarım var.Warrior/cleric yaptım gayet memnunum pvpde olsun kasılmada olsun.Clericten şaşma
M
mrtcnt ⭐ 18y
Warrior cleric derim. Bir warrioru berbat etmenin en güzel yola yanında bard açmaktır...
A
arnavut ⭐ 16y
tabiki warrior cleric. yoksa car bi halta yaramıyor 😄
J
jedix235 ⭐ 18y
warrior cleric
K
Klayorn ⭐ 16y
warrior cleric

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: