isy arkama düştü ve sonuç xD Lure yaptım
- Resim Silinmiş.
Warrior char uniq kesemez diyenlere.... [90Warrior]
· 21 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Heheh kankama bak xD
saolasın işimiz bu 😜
warrıor nıe kesemesın nukeden fazla vuruor 😜 ayrıca bol bol crıt atıo sılah ıyıse
%60'a indi HP sonra peçeli adamlar geldi 80+wiz ve 89nuker alan yaptılar gittim ben ztn ondan sonra isy salladım paso adamlara çalştım xD birisi kestii son dklarda 2-3skill vurdum bnaa yazdı xD
tebrikler ^^
Gz
L
LoveForLife
⭐ 18y
Kullanmayı bildikten sonra her çarla unique kesersin.Tebrikler.
Tebrikler zaten isu kesmekten zorlanmamışsındır ? Demonuda en yakın zamanda görmek isteriz 😄
inş. tek hedefim demon ztn saolun... -,-
unutmadan elimdeki silah 76NPC 😞
I
infusserabLe
⭐ 18y
Nury Senin Yapmayacağın iş yok TßRKL3R
Evet gercek güzel chardı ama sword patlatınmı ne oldu +7 ye
TEBRİKLER
kardesim warior kesemez dienler kendilerine baksınlar kendileri cok kesmis galiba bnm de wariorum var ilerde kesicez simdi kesilmez zaten... warior belki tank ama wizz cara göre dha zevkli:.
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
+1
Katılıyorum ....
tbrkler..
O
Optimus Prime
⭐ 18y
bende demon sandıydım bak burda bile hp 4 k düşmüş ben gene söylüyorum warrior öyle diğer buildler gibi uniq kesemez
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
Helall... bende sasırdıydım warrior a ısu bırakmıslar diye demek ki lurey miş ...:D
benim kaka Old_City de ordaymıs 😄 hehe
benim kaka Old_City de ordaymıs 😄 hehe
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTB dagger Warlock veya dagger warrior char aranıyor setli setsiz fark etmez char iyi olsun fiyat cok ucuk olmadıgı sıkıntı yok 127 Lv Warrior-Cleric Char SATILIK 131 LEVEL WARRIOR CLERIC CHAR. WTS Or WTT char lv 118 Warrior clierc server Hayprion S-Bot Uyeligine karsılık takaslık char 74lvl warrior bard