Icerige atla
Extraloob

Warlock Yan Mastery?

· 11 Yanıt · 2.5K görüntüleme
X
xherolisa OP ⭐ 18y
Yeni bir tane Warlock krakter actım YAn mastery i sizce ne yapmalıyım?
11 Yanıt
S
Bugüne kadar gördüğüm çoğu warlock'un yan skilleri Cleric, bence sende öyle yap derim.
X
Xanthos ⭐ 19y
Eğer benim tecrübelerime güvenirsen full int gidip Warlock / Cleric açarsan teketek(PvP)'de neredeyse ölümsüz olursun. Job War larda aranılan eleman olursun. 😉
Q
Quattro ⭐ 19y
Bence 8-1 hybrd olsan daha super olur cunku atak karsısında kale gıbı durman lazım Warlock/cleric
S
sorale ⭐ 19y
güzel kardeşim başlıkları küçük acalım lütfen ❗
M
Macro ⭐ 19y
Eğer benim tecrübelerime güvenirsen full int gidip Warlock / Cleric açarsan teketek(PvP)'de neredeyse ölümsüz olursun. Job War larda aranılan eleman olursun. ;)

katılıyorum warlock cleric gibi bir intçi karakter olmadı olamaz full int +7 silahlı farmed spear nuker 500 damage vurabiliyodu bufflar ve debufflardan
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
de buffları atarsın cleric rodu eline alıp 40 skilini vurdunmu tek atarsın (intçi olursan ) 😉
T
TripMaster ⭐ 19y
ben şuan cleric/warlock gidiyorum 52 lvl oldum 9 günde.. her neyse doğrusunu söylemek gerekirse kendi lvlda nukerlerden, crossbowlardan ve wizardlardan tek yiyorum.. setimin npc takılarımın olmaması nukerlerin tek atmasını sağlıyo yoksa nukerleri takan kim 😁 roguelar görünmez olup uzaktan long shotla kesiyo wizardlar da aynı şekil görünmez olup.. onun harici çok güzel bi char ama unique kesmek isteyen biri için hayal kırıklığı..
X
xherolisa OP ⭐ 18y
Hepinize teşekkür ederim bu notlara dikkat edeceğim.
D
DyNaSTy ⭐ 18y
Cleric Yada Wizard aC bENCE
N
cleric ?!!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: