Yeni bir tane Warlock krakter actım YAn mastery i sizce ne yapmalıyım?
Warlock Yan Mastery?
· 11 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
SagittariuS
⭐ 19y
Bugüne kadar gördüğüm çoğu warlock'un yan skilleri Cleric, bence sende öyle yap derim.
Eğer benim tecrübelerime güvenirsen full int gidip Warlock / Cleric açarsan teketek(PvP)'de neredeyse ölümsüz olursun. Job War larda aranılan eleman olursun. 😉
Bence 8-1 hybrd olsan daha super olur cunku atak karsısında kale gıbı durman lazım Warlock/cleric
güzel kardeşim başlıkları küçük acalım lütfen ❗
Eğer benim tecrübelerime güvenirsen full int gidip Warlock / Cleric açarsan teketek(PvP)'de neredeyse ölümsüz olursun. Job War larda aranılan eleman olursun. ;)
katılıyorum warlock cleric gibi bir intçi karakter olmadı olamaz full int +7 silahlı farmed spear nuker 500 damage vurabiliyodu bufflar ve debufflardan
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
de buffları atarsın cleric rodu eline alıp 40 skilini vurdunmu tek atarsın (intçi olursan ) 😉
T
TripMaster
⭐ 19y
ben şuan cleric/warlock gidiyorum 52 lvl oldum 9 günde.. her neyse doğrusunu söylemek gerekirse kendi lvlda nukerlerden, crossbowlardan ve wizardlardan tek yiyorum.. setimin npc takılarımın olmaması nukerlerin tek atmasını sağlıyo yoksa nukerleri takan kim 😁 roguelar görünmez olup uzaktan long shotla kesiyo wizardlar da aynı şekil görünmez olup.. onun harici çok güzel bi char ama unique kesmek isteyen biri için hayal kırıklığı..
Hepinize teşekkür ederim bu notlara dikkat edeceğim.
Cleric Yada Wizard aC bENCE
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
cleric ?!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap