Konu başlığındada yazdığım gibi warlock + cleric bi çar kasmak istiyorum. Stat pointlerimi (str/int) nasıl vermeliyim.? Ve bu çar ilerde nsl bişi olur.?
Warlock + Cleric
· 12 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
4 seçeneğin var
1) hybrid warlock (70lvl int 20 lvl str yada 80 lvl int 10 lvl str)+cleric
2) pure int warlock+cleric
3) pure int 90 lvl warlock+80lvl cleric+10 lvl warrior (shield trash yani ittirme için)
4) hybrid 90 lvl warlock+80 lvl cleric+10 lvl warrior
1) hybrid warlock (70lvl int 20 lvl str yada 80 lvl int 10 lvl str)+cleric
2) pure int warlock+cleric
3) pure int 90 lvl warlock+80lvl cleric+10 lvl warrior (shield trash yani ittirme için)
4) hybrid 90 lvl warlock+80 lvl cleric+10 lvl warrior
Full int olmalısın.. euro charda hybird bn hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.. öylede böylede ya tek atıp alıcaksın,yada tek yiip yatıcaksın 😊 euro kuralı.. 😉
Warlock gücünü magical balance'tan alır. ne kadar STR verirsen o kadar magical Balance düşer. Magical balance düştükçe vuruş gücün de düşer.
Türkçe meali Europe karakterlerde hibrid yapılandırmanın hiçbir mantığı yoktur.
ciko1984 güzel söylemiş aslında;shield trash kullanmak için 10 lvl warrior açılabilir. belki şans eseri dull da tutar ama zaten Warlock olduğun için Dull tutturman sorun olmaz.Benim tavsiyem 90 lvl Warlock / 90 lvl Cleric'tir. sıkıştığın yerde Warlock rod ile kesemediğin adamı Debuffları tutturduktan sonra Pure offering ile kesebilirsin
ciko1984 güzel söylemiş aslında;shield trash kullanmak için 10 lvl warrior açılabilir. belki şans eseri dull da tutar ama zaten Warlock olduğun için Dull tutturman sorun olmaz.Benim tavsiyem 90 lvl Warlock / 90 lvl Cleric'tir. sıkıştığın yerde Warlock rod ile kesemediğin adamı Debuffları tutturduktan sonra Pure offering ile kesebilirsin
Hybrid eu char açılırsa pvp lerde sık sık DELETE CHAR yazısını ekranda görürsün
Yardımlarınız için teşekürler.!
benım tafsiyem pur ınt adamı kilitlersın ardından Pure offering skil ile tek cakarsın bu kadar basıt ve bu arada setin +5 oldunda kimse kolay kolay yatıramaz warlcok - clerick salam car dır 😄
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır 😉
H
Heisenberg
⭐ 19y
Warlock gücünü magical balance'tan alır. ne kadar STR verirsen o kadar magical Balance düşer. Magical balance düştükçe vuruş gücün de düşer.
+1
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır ;)
reinforce asla defansına etki edemez.
Reinforce senin vuruş gücüne güç katar. PHY reinforce Warlock'a hiçbirşey kazandırmaz.
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır ;)
reinforce asla defansına etki edemez.
Reinforce senin vuruş gücüne güç katar. PHY reinforce Warlock'a hiçbirşey kazandırmaz.
+1903 🤘
up
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Celeus ta satılık 102 wizz-cleric / 102 warrior-warlock / 100 wizz -cleric / 100 cleric - wizz 126 Lv Warrior Cleric (FULL STR) / 125 Lv Warlock Cleric (Hybird 3-3) 68warior cleric ve 68 warlock cleric WTS 90 lvl Warrior cleric FF Sdevil + 90 lvl ff cleric warlock SATILIK 98 Level Warlock-Cleric ve 96 Level Warior-Cleric