Icerige atla
Extraloob

Warlock + Cleric

· 12 Yanıt · 4.8K görüntüleme
_
_TIMSAH_ OP ⭐ 19y
Konu başlığındada yazdığım gibi warlock + cleric bi çar kasmak istiyorum. Stat pointlerimi (str/int) nasıl vermeliyim.? Ve bu çar ilerde nsl bişi olur.?
12 Yanıt
C
ciko1984 ⭐ 19y
4 seçeneğin var
1) hybrid warlock (70lvl int 20 lvl str yada 80 lvl int 10 lvl str)+cleric
2) pure int warlock+cleric
3) pure int 90 lvl warlock+80lvl cleric+10 lvl warrior (shield trash yani ittirme için)
4) hybrid 90 lvl warlock+80 lvl cleric+10 lvl warrior
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Full int olmalısın.. euro charda hybird bn hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.. öylede böylede ya tek atıp alıcaksın,yada tek yiip yatıcaksın 😊 euro kuralı.. 😉
X
Xanthos ⭐ 19y
Warlock gücünü magical balance'tan alır. ne kadar STR verirsen o kadar magical Balance düşer. Magical balance düştükçe vuruş gücün de düşer.

Türkçe meali Europe karakterlerde hibrid yapılandırmanın hiçbir mantığı yoktur.

ciko1984 güzel söylemiş aslında;shield trash kullanmak için 10 lvl warrior açılabilir. belki şans eseri dull da tutar ama zaten Warlock olduğun için Dull tutturman sorun olmaz.Benim tavsiyem 90 lvl Warlock / 90 lvl Cleric'tir. sıkıştığın yerde Warlock rod ile kesemediğin adamı Debuffları tutturduktan sonra Pure offering ile kesebilirsin
N
Nebula ⭐ 19y
Hybrid eu char açılırsa pvp lerde sık sık DELETE CHAR yazısını ekranda görürsün
_
_TIMSAH_ OP ⭐ 19y
Yardımlarınız için teşekürler.!
D
DMX_87 ⭐ 19y
benım tafsiyem pur ınt adamı kilitlersın ardından Pure offering skil ile tek cakarsın bu kadar basıt ve bu arada setin +5 oldunda kimse kolay kolay yatıramaz warlcok - clerick salam car dır 😄
C
ciko1984 ⭐ 19y
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır 😉
H
Heisenberg ⭐ 19y
Warlock gücünü magical balance'tan alır. ne kadar STR verirsen o kadar magical Balance düşer. Magical balance düştükçe vuruş gücün de düşer.

Türkçe meali Europe karakterlerde hibrid yapılandırmanın hiçbir mantığı yoktur.

ciko1984 güzel söylemiş aslında;shield trash kullanmak için 10 lvl warrior açılabilir. belki şans eseri dull da tutar ama zaten Warlock olduğun için Dull tutturman sorun olmaz.Benim tavsiyem 90 lvl Warlock / 90 lvl Cleric'tir. sıkıştığın yerde Warlock rod ile kesemediğin adamı Debuffları tutturduktan sonra Pure offering ile kesebilirsin

+1
X
Xanthos ⭐ 19y
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır ;)

reinforce asla defansına etki edemez.
Reinforce senin vuruş gücüne güç katar. PHY reinforce Warlock'a hiçbirşey kazandırmaz.
VVorThy
VVorThy ⭐ 19y
Arkadaşlar ben dendim nette videolarınıda gördüm warlock ani vuran karakter değil dps karakteridir biraz araştırın niye hybrid warlock dediğimi görürsünüz 😉 ayrıca str vermek vuruşu düşürür fakat phy defansa yardımcı olan phy reinforceı arttırır ;)

reinforce asla defansına etki edemez.
Reinforce senin vuruş gücüne güç katar. PHY reinforce Warlock'a hiçbirşey kazandırmaz.

+1903 🤘
S
shephard ⭐ 17y
up

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: