benim warlock charım var..
sizce ek olarak bard mı vermeliyim yoksa cleric mi? Rolling Eyes
warlock -- bard mı cleric mi?
· 17 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Eğer hızlı koşma skili ve agresif mobların sana dalmasını önlemek istiyosan Bard,
Yok ben başklarına yardım edip onları ressleyip buff vermek istiyosan Cleric Mr. Green
Yok ben başklarına yardım edip onları ressleyip buff vermek istiyosan Cleric Mr. Green
hmm o zaman bard ...
agresif mob ların dalmasını önleyen skill hangisi ?
agresif mob ların dalmasını önleyen skill hangisi ?
bence cleric Very Happy cleric olmak çok buyuk bi sorumluluk ama iyi bi cleric olmak çok büyük bi keyif bi party nin herşeyi demek
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Bard da Sound grubunun Noise skili. Bard mastery 20 olunca açılıyor yalnız Wink
hmm saol..
o skilli harpla kullanıp warlock rod u tekrar takdığımızda hala geçerli oluyo mu peki?
o skilli harpla kullanıp warlock rod u tekrar takdığımızda hala geçerli oluyo mu peki?
hmm saol..
muhtemelen evet çünkü arkadaş onu skili kullanıp bow alıyodu eline warlock ta olur
saolun
son soru...
Bard da Dancing Concert grubunun Dancing of Valor skillini kullanamıyorum..
muzikle kullanılacak diyor ama anlamadım?
son soru...
Bard da Dancing Concert grubunun Dancing of Valor skillini kullanamıyorum..
muzikle kullanılacak diyor ama anlamadım?
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
1- Ewt Warlock Rod u kullanabilirsin Noise skilinden sonra
2- O skill sadece müzik çalıyorken kullanılabbilir diyo. Ve başka skill kullanıldığında yada atack aldığında sen yada partideki bir eleman, iptal olur diyor. Bende tam anlamadım nası bişe olduğunu Mr. Green
2- O skill sadece müzik çalıyorken kullanılabbilir diyo. Ve başka skill kullanıldığında yada atack aldığında sen yada partideki bir eleman, iptal olur diyor. Bende tam anlamadım nası bişe olduğunu Mr. Green
1. si bnm de charim seninkinin tipkisinin aynisiydi
nerdeyse sadece hizli kosma icin bard actm
ama bardda cok fazla ek ozellik yok cleric gayet coşuk bi char tipi ayrica gerek absoluteness atagi olsun gerek %95 hp ni alan skill olsun cok manyak saldiri skilleri de var.....direk clerice don derim
2. si o skill kadar hayaaaatmda garip bi skill gormedm
kafasine gore calisio o kimi zmn aciorm acildii gibi kapanio kimi zmn acmio muzik istiomus
ole garip bisi bardla ugrasma anca sadece cleric olan birisinin yanina da ek olarak bi buff mastery si acmak icin kullanilabilir
nerdeyse sadece hizli kosma icin bard actm
ama bardda cok fazla ek ozellik yok cleric gayet coşuk bi char tipi ayrica gerek absoluteness atagi olsun gerek %95 hp ni alan skill olsun cok manyak saldiri skilleri de var.....direk clerice don derim
2. si o skill kadar hayaaaatmda garip bi skill gormedm
kafasine gore calisio o kimi zmn aciorm acildii gibi kapanio kimi zmn acmio muzik istiomus
ole garip bisi bardla ugrasma anca sadece cleric olan birisinin yanina da ek olarak bi buff mastery si acmak icin kullanilabilir
kafam karıştı şimdi ne vermeliyim?
cleric cleric
bard sacma
bard sacma
şimdi warlockun amacı 8li partylerde canavarlara kara büyü ile hp azalmasını daha kolaylaştırmak bunu biliyorsunuz extraokk celericin işi heallamak eğer celerici seçersen warlock işini nasıl yapıcaksın ama bardı seçersen belli bi süre de bufflar biteceği için rahat edersin extraokk uzun lafın kısası Bard Wink
bardin en onemli bufflari son serisi ve bunlari acmak icin 2. bi barda ihtiyac var, ve 2. bi bard player oyunda bulmak kolay deil, ayrica pvp lerde bardin sana verebilcei sey sadece hizli kosma, ama clericte kendine efect reduce- mag-phy savunmalari vs ekleyebiliosun ama secim sana kalmis
R
rammstein92
⭐ 19y
yaw ben warlock cuyum we hep 8 partlilerde cok rahatım zehirliyorum we yaratıgı kesen ben oluyorum Twisted Evil
ben warlock chardan cok ama cok menunum bide kendini resleyen buuf basan ark edinirsen cook sanslısın..
warlock char pwp lerde cok sanlı bi kılıtleme skılı war o skıılden sonra zehirlemeleri atıp adama asist skılını patlattınmı senı yenemes ben su an 30 lvl im 35 lvl nukeciyi yatırabiliorum Twisted Evil
ben warlock chardan cok ama cok menunum bide kendini resleyen buuf basan ark edinirsen cook sanslısın..
warlock char pwp lerde cok sanlı bi kılıtleme skılı war o skıılden sonra zehirlemeleri atıp adama asist skılını patlattınmı senı yenemes ben su an 30 lvl im 35 lvl nukeciyi yatırabiliorum Twisted Evil
işte bu
sen ne açtın peki warlock un yanına ?
sen ne açtın peki warlock un yanına ?
Warlock, vampire touch skilli ile karşı tarafın hp sini kendine çalabilyor ve bu en işe yarayan skillerinden birisi özellikle avrupa charlarında 15sn. lik pot olayı düşünülürse.
Ben warlock yanına bard açtım, (özellikle)moving march ve noise işe yarayan skiller.
Ben warlock yanına bard açtım, (özellikle)moving march ve noise işe yarayan skiller.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap