Icerige atla
Extraloob

Warcraft 3 Reign of Chaos [Rip]

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
14 Yanıt
G
Ghost Spy ⭐ 19y
kanki çok sağlda bunun oynanması için fhrozen throne gerekmezmi ben sade bunla oynayamadım ya doğrusu acount alamadım o konuda bir yardım istesem tabi boş vaktiniz varsa Mr. Green yani nası desem dota oynamayı 3 yıldır bekliyorum artıkkkk canıma tak etti oynayamadım bi Confused ne günlerdi o günler rikimaru şov falan Mr. Green
G
Ghost Spy ⭐ 19y
crack çok çabuk indi bir sorun varmı acaba yoksa öylemi Rolling Eyes birde part 2 inmiyor Crying or Very sad

crackde birlikte aç çıkıyor Rolling Eyes
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
Sana tek tek sorunlarının çözümlerini söyliyim.

Crack da sorun yok sağ tıkla birlikte aç winrar ı seç...

Bu oyunu yükleyebilmek için frozen throne olması lazım birde varmıydı o sende?

birde 2. partda sorun yok. rapidshare linklerini arka arkaya indiremiyorsun ondan olabilir. mesela 100mb bi dosya indirirsen mb başına bi dk beklersin yani 100dk Wink
G
Ghost Spy ⭐ 19y

crack de ben hata yapmışım onu halletim ek paket yok işte bende birde acount lazım üyelik
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

crack de ben hata yapmışım onu halletim ek paket yok işte bende birde acount lazım üyelik

Nasıl üyelik Question
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Nasıl üyelik Question

online oynamak için üyelik gerekmiyormu Question
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
onu hamachidende yapabilirsin diğer türlü paralı serial feln gerekiyo sanırım ama araştırırım senin için
şimdi uyucam biraz başım çatlıyo...
G
Ghost Spy ⭐ 19y

onu hamachidende yapabilirsin diğer türlü paralı serial feln gerekiyo sanırım ama araştırırım senin için

tatlı rüyalar bende çıkıcam annem geldi erorr veriyor malum okulda var yarın gelince konuşuruz müsait olursan Twisted Evil
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

tatlı rüyalar bende çıkıcam annem geldi erorr veriyor malum okulda var yarın gelince konuşuruz müsait olursan Twisted Evil

msn ekle Twisted Evil profilimde mevcut...
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Emeğine sağlık, konu arşivine eklenmiştir....
J
Jigsaw ⭐ 19y
Oyunu çok severim gerçekten Frozen Throne ek paketi ile harika bir oyundur ve hikayeleri ırkları gerçekten kusursuzdur. Ne de olsa Blizzard yapımı.. Bu oyunun RIP olmayan full versiyonunu ve ek paketini şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum.
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Oyunu çok severim gerçekten Frozen Throne ek paketi ile harika bir oyundur ve hikayeleri ırkları gerçekten kusursuzdur. Ne de olsa Blizzard yapımı.. Bu oyunun RIP olmayan full versiyonunu ve ek paketini şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum.

İndirmek İsteyenler Full versiyonunu[Tıklayın]...
B
BøBa ⭐ 19y
ahh ahh eskiden az RPG , dota , warchest yapmadim ben bu oynda =)) bütün warcraft senaryosnu ezbere biliyorum bütün kitaplarini çizgi romanlarini okudm Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: