Icerige atla
Extraloob

VTP 7 -XP'nizi Vista Görünümüne Geçirin

· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y
XP nin temasından sıkılanlar için , VTP 7 , bilgisayarınızın görünümünü tamamen vistaya dönüştürür , diğer temalar gibi pcnizden kaldırırken kesinlikle sorun yaratmaz , çünkü adı üstünde Transfomation Pack , dönüşüm paketidir , yani windowsun orjinal dosyalarının yerine geçtiğinden dolayı pcyi kasmaz , ve kaldırırken sorun yaratmaz.
VISTA TRANSFORMATION PACK 7 FINALL FULL (VTP 7)

Kurulumdan önce mutlaka ve mutlaka önce kurulum klavuzunu okuyun , okumadan yaparsanız sorun yaşayabilirsiniz , okursanız yapmanız gerekenleri görebilirsiniz.. Cool

Vista Transformation Pack 7

İşte bu da VTP 7 yi kurdugunuzda bilgisayarınızın alacagı görünüm ,

-Resim Silinmiş.

Açılış kapanış falan da değişecek tabi , güzel bir tema gerçekten.
25 Yanıt
_
_alpoza_ ⭐ 19y
çok saol denicem de bu pc kasmas halen xp olur ve vista görünümü oluyo demi peki bilgisayar açılırken xp mi vista mı gibi görünüyor Question
S
Kasperksy Virüs Buluyor anlayamadım gitti Sad
D
Dampyre ⭐ 19y
çok sağol hemen denicem Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ben aylardır bunu kullanır 2GB ram ile en ufak bi kasma yaşamadım. Bunu kurabiliyorsanız kurun, kuramıyorsanız hiç Vista görünümü falan uğraşmayın en iyisi bu. Vista Inspirat bilmemne hepsi silindiğinde kalıcı sorunlar çıkarır. Çok tavsiye ediyorum yani resmen Vista oluyor. Hatta sistem bilgisindeki XP logosunu bile değiştirmeyi düşünmüşler.

Paylaşım için teşekkürler.
D
diablo000 ⭐ 19y
alternatif link yok mu servis full capasity dıo
O
istersek silebiliriz dmeme
O
teşekkür
S
virüs var mı yoq mu biri söleyebilir mi kaspersky sürekli virüs buluyo Sad
_
_alpoza_ ⭐ 19y
sonunda yaptım süper bişe sanki xp kalktı vista geldi ve pc daha ii çalışıo yani hiç kasmıo çok saol extrabeer extraokk Cool
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar googleda aratsanız her sitede bu linkleri bulursunuz , virüs falan yok kaspersky kendi dosyasında bile virüs gören bir antivirüs arada öyle manaklıklar yapıyor Razz Yani endişeniz olmasın en sağlam forumlarda bile bu linkler mevcut extraokk
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y

çok saol denicem de bu pc kasmas halen xp olur ve vista görünümü oluyo demi peki bilgisayar açılırken xp mi vista mı gibi görünüyor Question

Aynen öyle extraokk

Ben aylardır bunu kullanır 2GB ram ile en ufak bi kasma yaşamadım. Bunu kurabiliyorsanız kurun, kuramıyorsanız hiç Vista görünümü falan uğraşmayın en iyisi bu. Vista Inspirat bilmemne hepsi silindiğinde kalıcı sorunlar çıkarır. Çok tavsiye ediyorum yani resmen Vista oluyor. Hatta sistem bilgisindeki XP logosunu bile değiştirmeyi düşünmüşler.

Paylaşım için teşekkürler.

Hayır bu silindiğinde sorun yaratmaz , kuzenim ne zamandır bunu kullanıyor daha önce kaldırmış da , hiçbir sorun yaşamamış.Dönüşüm paketi oldugu için sorun yaratmıyor.
1-2 gün içinde ben de yükleyeceğim bunu download ettim yüklemesi kaldı , manyak görünüm yaw Mr. Green
_
_alpoza_ ⭐ 19y
ben burdan herkese tavsiye ederim Mr. Green
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y

ben burdan herkese tavsiye ederim Mr. Green

Yükledin mi ki Very Happy Mr. Green
_
_alpoza_ ⭐ 19y
eet ama sildim tekrar çünkü botta bi hata çıktı bundan kaynaklanıo olabilir mi viewtopic.php?f=82&t=18952 işte hata bu Surprised
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y

eet ama sildim tekrar çünkü botta bi hata çıktı bundan kaynaklanıo olabilir mi viewtopic.php?f=82&t=18952 işte hata bu Surprised

VTP'de bot mot çalışır , zaten işletim sistemini değiştirmiyorsun ki temayı değiştiriyorsun 😊 Zaten o konuda baktım ikinizde pc ye bi res atmışsınız düzelmiş Razz Mr. Green
L
Leet1 ⭐ 19y
bende deniyorum .teşekürler
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y
Bu arada raminiz 512 mb dan düşükse denemeyin , pciz çok kasar. (Ki zaten 512 mb dan düşük ramli pcler normalde de kasıyor Razz )
D
Dampyre ⭐ 19y
süper oldu extrabeer
D
Dark_Lord_ OP ⭐ 19y

süper oldu extrabeer

Ben de kurdum bugun extrabeer

Ayrıca kuracak olan kişilerin express değil , classic modda kurmalarını tavsiye ederim , tam anlamıyla pcyi vistaya dönüştürmek için kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: