T Tailander OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Merhabalar...Bu Dersimizde Size 4 İşlem Hesap Makinasını Göstereceğim....Anlatım Video Halindedir....Link;http://rapidshare.de/files/39071661/Hesap_Makinas_.zip.html TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Tailander OP ⭐ 19y 18 yil once #2 Konuyu Açıyorum Bakıyorum Cevaplara Tık Yok Lütfen Bir Yorum Yapınız... 😢 😢 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quxera ⭐ 19y 18 yil once #3 Güzelde BEnce FArklı Konular açmaya gerek yoktu :?!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 18 yil once #4 Visual dan anlamam pek birisi olucak yanımda öyle ama Pascal'ı çok severim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 18 yil once #5 Mehmet Dersede Baslamssın Hayırlı OlsunKardesim... 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tailander OP ⭐ 19y 18 yil once #6 Mehmet Dersede Baslamssın Hayırlı OlsunKardesim... 😈Sağ Ol Abi...Zaten Basit Dersler ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil