C cyclone OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Bu Videoyu Çekip Bu müziği Koyan Arkadaşı Tebrik Ediyorum Yılın En Rezil Oyuncusu Ödülünü Vercez 😈 [youtube]r2m9LuHUqV4&feature=related[/youtube] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Barzo ⭐ 19y 15 yil once #2 [youtube]r2m9LuHUqV4&feature=related[/youtube] 😆 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 15 yil once #3 Sırf şarkıyı dinledim ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cyclone OP ⭐ 19y 15 yil once #4 Sırf şarkıyı dinledim ❤️Yorumları Okumadan Geçme makara: 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheCunninG ⭐ 19y 15 yil once #5 Şarkıya uymuş sanki hareketler birazcık 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SeniorMaster ⭐ 16y 15 yil once #6 zaa makara: makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #7 yk stayla. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DesertRose_ ⭐ 16y 15 yil once #8 Adamla Dalga Geçiyor 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnDZoNe ⭐ 19y 15 yil once #9 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os3 ⭐ 15y 15 yil once #10 Ya birtane daha vardı tg keserken damar çalıyordu o videoyu arıyorum bir türlü bulamadım, bilen varsa paylaşsın bizimle ona da gülelim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #11 Heyt be bi küçük açarız artık 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrAkkan ⭐ 16y 15 yil once #12 Şarkı (Y) pc pert 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil