Arkadaşlar belki bu 10 deggre itemler siteye çok koyuldu ama ben hiç video sunu gormedim,bunun icin bu video'yu ve Ksro Job war sizinle paylaşmak istedim, umarım begenirsiniz... Wink
http://www.youtube.com/watch?v=dYm0QBnuRD4&NR=1 ...............Degger items and weapons
http://www.youtube.com/watch?v=0J7YEPSfsk4 ................... KSRO Job WARS
Kesinlikle izlemenizi tavsiye derim. Net olarak video halinde görebilirsiniz
Ben şahsen Bow'a ve garment elbiseye bittim çok güzeller Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Onun altındaki Job war da hic fena sayılmaz extraokk
Raay_jovan http://img511.imageshack.us/img511/315/raaywk5id5.jpg
~Video~ Ksro and Europe 10 Degres item & Weapons ///Job Wars
· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
GüzeL Çalışma eline sağlık .. extrabeer extraokk
Wizardın stafıı mükemmel olmuş Twisted Evil Twisted Evil
Ksro oyunun zevkını cıkarmaya devam edıo....Bizim torunlarımız gıycek 10 d lerı herhalde...
Wizardın stafıı mükemmel olmuş Twisted Evil Twisted Evil
Ksro oyunun zevkını cıkarmaya devam edıo....Bizim torunlarımız gıycek 10 d lerı herhalde...
ewt bence de cok güzel olmus garment bi harika bence
insalah 2 sene soranrada onları giyeriz tabi oyundan bıkmazsak Twisted Evil
insalah 2 sene soranrada onları giyeriz tabi oyundan bıkmazsak Twisted Evil
Vazgectım 1 kere daha ızledım vıdeoyu ..Bırak Wizardın staffını Butun herşey manyak ya Twisted Evil Twisted Evil
Bize gelmesini sabırsızlıkla beklıyorum
Bize gelmesini sabırsızlıkla beklıyorum
hehe ,Bende 4 kere izledim ya bende bowmana bittim sıf onun icin gittim bow char aldım extrabeer extrabeer extrabeer
hehe ,Bende 4 kere izledim ya bende bowmana bittim sıf onun icin gittim bow char aldım extrabeer extrabeer extrabeer
Shocked Shocked Delisin sen Mr. Green Bow gercekten cok hoş ..Elimde durmasını ve bıda ordan cıkmamasını ısterdım Twisted Evil Twisted Evil Şeytan dıo gıt ksro yu ındır al uyelıgını 24 saat pvp ve thief hunter ızLe Mr. Green
hehehe Valla oyle ben ardaşlar indirmistim bi kere 3 günmü aldı ama Degdi ya çok güzel biraz etrafı turladım bizden bi farklı sey yoktu ama ozaman bize sehirler felan gelmeisti bi tek s 90 vardi işte bide silahlar ama bide beyaz at görmüstüm hersey soru isareti olarka gözüküyordü roc felanda goremedim ben sahsen zaten görememde Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ama bu videolarda gordugun hersey dogru aynısı çok tatli yapmıslar
Shocked Shocked Delisin sen Mr. Green Bow gercekten cok hoş ..Elimde durmasını ve bıda ordan cıkmamasını ısterdım Twisted Evil Twisted Evil Şeytan dıo gıt ksro yu ındır al uyelıgını 24 saat pvp ve thief hunter ızLe Mr. Green
he bide adamlar aşmıs sosunları cogusu +9 du dw önünde çok pvp yapanlar vardi benim anlamdıgım sey neden hemen hemen herkezin elinde sosun var ama bowcular yine konusyordu Twisted Evil
Adamlar +3 kullanana kufur edıolar galıba Mr. Green Mr. Green Nerde bı ksro pvp gorsem +9 sun war Confused sell of earth mı ole bısı war o galıba Confused
Adamlar +3 kullanana kufur edıolar galıba Mr. Green Mr. Green Nerde bı ksro pvp gorsem +9 sun war Confused sell of earth mı ole bısı war o galıba Confused
ewt aynen ben sahsen +7 aşagısı 76 silahı gormedim ,küfür etmeyi bırak adamı döverler Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
halil eline saglık super olmus 😊
saol eyw kardesim
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Geldi bile ah eskiler ....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap