çözünürlüğü yüksek olan bir oyundan video kayıt programına ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum. gamecam kullanıyorum ve hiç memnun değilim. teşekkürler şimdiden.
VİDEO KAYIT PROGRAMI
· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Sony Vegas 👍
sony vegas video da mı çekiyor bilmiyorum..fraps öneririm araştır nette fullunu bulursun..
Sony Vegas 👍
Öncelikler selamlar 😎 :
Gelelim meseleye sony vegas bir video kesme programıdır.Örnek paint düşünün resimleri yaparsınız ,photoshop ile güzelleştirirsiniz.ASSony vegas'da bunun gibidir.Fraps tavsiye ederim.Sony vegas ile gerekli rütuşlarla çok güzel video elde edebilirsiniz.İyi forumlar.
Fraps
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Sony Vegas 👍
Öncelikler selamlar 😎 :
Gelelim meseleye sony vegas bir video kesme programıdır.Örnek paint düşünün resimleri yaparsınız ,photoshop ile güzelleştirirsiniz.ASSony vegas'da bunun gibidir.Fraps tavsiye ederim.Sony vegas ile gerekli rütuşlarla çok güzel video elde edebilirsiniz.İyi forumlar.
Gerekli açıklama yapılmıştır 👍
İyi forumlar..
Teşekkürler 🍺
T
TheCunninG
⭐ 19y
Googleden Fraps Full yazarak tam sürümünü indirebilirsin eğer tam sürünümünü indirmezsen videoları 30 sn falan kaydediyor haberin olsun
S
sweepindi1
⭐ 17y
x-Fire
O
OzzyOzburne
⭐ 15y
Fraps öneriyorum
ps: fraps indirirsin fakat sınırsız çekmez^^ bunun için googleye fraps full registered version yazman yeterlidir, bu sınırsız çeker.
ps: fraps indirirsin fakat sınırsız çekmez^^ bunun için googleye fraps full registered version yazman yeterlidir, bu sınırsız çeker.
Camtasia 7

Fraps'dan şaşma 😊
Sony Vegas 👍
🍺
Camtasia 7
CamTasia Serisi Oyunlar İçin Kötü Bir Program Donuk Şeklinde Gösteriyor ..
AutoScreenRecorder 3.1 Öneririm
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Yaw ben Fraps full versiyonunu indiremiyorum özelden link verebilrmisiniz ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap