silkroadı açıyorum gameguard bittiğinde cliente hiç geçmeden direk soru işareti hatası verio
orjinal clienti indirdim olmadı ekran kartı driverlarını yükledim olmadı game guardı yükledim olmadı
- Resim Silinmiş.
buyrun buda sistem yardım edebilirmisiniz
???? verio yardım
· 22 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
benim pcnin aynısı bendede bugün aşırı derecede ???? hatası vermeye başladı . sitenin birinde
Microsoft .NET Framework 2.0
indirin yükleyin diyodu.
ben yükledim adam daha denemedim.
Microsoft .NET Framework 2.0
indirin yükleyin diyodu.
ben yükledim adam daha denemedim.
bende bugündeğil uuzun süredir böle
ama bi yükliim
ama bi yükliim
bende varmış Very Happy başka çözüm varmı
Bnce ekran kartını güncelle oda olmassa format at
Ekran kartını güncelle ama cd den değil internetten güncelle olmadı framework kur...Oda olmadı at formatı Mr. Green
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Düzelmio ki bu ????? Hatası.
Bende de Bu sorun var.
1-Yeni Formatladım
2-En son Sürüm Ekran Kartı Driver Kurdum
3-Yeni modem Aldım
4-Framework 2.0 ve 3.0 Kurdum
Ama olmuyor 😊 Bu Sorun'un bilgisayar çok fazla açık kaldığında geldiğide tartışılıyor..
Bende de Bu sorun var.
1-Yeni Formatladım
2-En son Sürüm Ekran Kartı Driver Kurdum
3-Yeni modem Aldım
4-Framework 2.0 ve 3.0 Kurdum
Ama olmuyor 😊 Bu Sorun'un bilgisayar çok fazla açık kaldığında geldiğide tartışılıyor..
Ekran kartını güncelle ama cd den değil internetten güncelle olmadı framework kur...Oda olmadı at formatı Mr. Green
güncelledim diom
hertürlü şeyi yaptım akıllara gelebilecek
bi format atmadım atsamda bişi değişceni zannetmiom
sizce ekran kartının serisi çokmu kötü
dostum bu hata bende önceleri hiç olmuyo denilecek kadar azdı format attıktan sonra arttı iyice , bir süre sonra azalıyo . kafanı yorma , format felanda atma sakın extraokk
offf dün geceye kadar tık yoktuuu ayda yılda bir veriyoduuu offff bu sabah bendede aynı oldu oyuna giriyorum 5 sn sonra tak akapanıyooooooooo format attım ekran artını güncelledim yok olmuyo sorun bugün herkestemi var????
B
benbeko123
⭐ 19y
aynen katılıyorum Mr. Green kahvekeyfi
aynen katılıyorum Mr. Green kahvekeyfi
İKisinide yaptım ama olmuyooooooooo
Aynı sorun bende de var o sarı loading dolunca atıyo ve o lanet olası pislik,baş belası Very Happy hatayı veriyo...no dc yerine orjinal clienti koydum onunla deniyom ama traffic var çok pis Very Happy
format + ekran akrtı güncelleme yptım ama deniymeiyom oyuna almıyoooooooooo
offf dün geceye kadar tık yoktuuu ayda yılda bir veriyoduuu offff bu sabah bendede aynı oldu oyuna giriyorum 5 sn sonra tak akapanıyooooooooo format attım ekran artını güncelledim yok olmuyo sorun bugün herkestemi var????
bu aralar aşırı fazlalaştı , bilmiorum herkeste varmı ama bende olduğu kesin
şu an oyundayım(nihayet) 2 dk geçti ve hata aamdım inş almam
B
BlackTheSea
⭐ 19y
Bu hatanın ekran kartı ile alakası yok.
işlemci ve anakarttan kaynaklanan bir hatadır bu bilgisayarcıya göster bi işlemcini Wink
işlemci ve anakarttan kaynaklanan bir hatadır bu bilgisayarcıya göster bi işlemcini Wink
bende oyun hiç açılmıo clienti başlatmadan önce direk soru işareti verio
Bu hatanın ekran kartı ile alakası yok.
Gerek KALmdı Saol DÜselDİ extrabeer extrabeer extrabeer
benimki hiç düselmedi yardııııııım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap