Aynen bende giremiyorum imkansızında ötesi 3 saniye arayla deniyordu sbot o bile yarım saatte alıodu en az şimdi 20 saniye arayla falan deniyor imkansız girmek artık adamlar pre alın yada oynamayın diyor resmen :S
V 1.202 geldikten sonra oyuna giren varmı ?
· 20 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Sbot kullanıyorum,5 charda oyunda.
Ps:Hepsinin girmesi yaklaşık 1 saat sürdü. 🙄
Ps:Hepsinin girmesi yaklaşık 1 saat sürdü. 🙄
Bence Su Acıdan gerçekten iyi oldu.
Torque kullansak banlanabiliriz. Sbot alsak diger botumuz ne olacak ?
Biz loaderle 5 sn de bır denerken gıremıyorduk ama herkes torque ıle gırıyordı . İyi oldu bu
Su Açıdan düşünün Gold botların bile 1 lv adamın bile 100 lv adamın bile herkesin oyuna girme şansı aynı 🙄 20 sn de bir deniyor ...
Biz loaderle 5 sn de bır denerken gıremıyorduk ama herkes torque ıle gırıyordı . İyi oldu bu
Su Açıdan düşünün Gold botların bile 1 lv adamın bile 100 lv adamın bile herkesin oyuna girme şansı aynı 🙄 20 sn de bir deniyor ...
benim enfazla 30-35 dakka sürüyor oyuna alması
Egitimpremium :D şart 😄
pre güzelde parasıda güzel 😄
X
XxMissBeLaxX
⭐ 19y
Turque İle Giremiyorum Buyur
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
turque nun exl deki açılan konuda hatalar için bazı yollar vermiş onları dene belki düzelir...
Ben girdim 1 saat sürdü.
B
bayrampasha
⭐ 17y
şahsen bende giremiorum kardes
bende giremedim bütün suç allahın gaymaxının 😄 20 snde bir deneyen oto loginmi olurmuş insanları delirtmek istiyorlar
Bence Su Acıdan gerçekten iyi oldu.
Bende Giremiyorum
Dün akşam 4 saat sürdü girmem bakalım şuan gine deniyorum ne olucak sonumuz.. 😐
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
30 dk de 3 charım oyunda oluyor 😁 bende sorun yok
ya ekrana bi tablo cıkıyo exit war ona tıklıyom confirm cancel cıkıo o sırada o deniyomu?
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
ya ekrana bi tablo cıkıyo exit war ona tıklıyom confirm cancel cıkıo o sırada o deniyomu?
Hayır denemez çünki o sırada sen oyundan çıkmış oluyosun. 😉
bu yok 1 saatte girdim yarım saate bütün charlarım oyunda oluyor dienler söleyin nasıl girdiginizi bizde bilelim hey allahım ya
Turque İle Giremiyorum Buyur
- Resim Silinmiş.
😆
Birkaç saniye bekle aşağıda connecting to server yazıyor yani servere BAĞLANILIYOR yazıyor yani serverleri görmeye çalışıyor...
A
alexdesouza1132
⭐ 19y
Ya ben 5-6 kez gırdım ama, Sureklı Karakter kısmına gelınce DC werıyor. Tum denedıgım charlarda aynı sorunla karsılastım Yardım lutfen. ❗ 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap