pacth geldikten sonra oyuna girdim bota kurdum sonra dc yedi sonra girdiğimde bloacklanmış
Pacth geldikten sonra oyuna girdim ban yedi
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
İyi olmuş
İyi olmuş
😈 😁 😁 😁
isrobot ise doğaldır banlanman geçmiş olsun ^^
Eğer yasaklı listesinde bulunan yani illegal bir program kullandıysanız karakterinzi 1 hafta ila 100 yıl arası banlanabilir.
İyi olmuş
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
İyi olmuş
sizin yaptıgınız ayıp birşey ben burda derdimi anlatırıyorum nedenini soruyorum siz iyi olmuş diyorsunuz 😢
benim anlamadıgım salı günü serverler acıldı sonra girdim 1 2 saat sonra ban yedi ?
M
MeraclituS
⭐ 19y
1. car ban yememis blocklanmis
2.gecmis olsun
3.bidaha isrobot kullanmassin artik
2.gecmis olsun
1. car ban yememis blocklanmis
2.gecmis olsun
kullanıcam charı acılırsa 87 blade block yedi şuan 91 wizde bota kurdum 😄
sagol ayrıca
Beleş botun zaraları 😁 😁 😁 😁
sbot forever 🍺 gerçi 5 charımı banlattı ama vazgeçemiyorum 😁
isro bot beleş degil sbot cok pahalı bende biliyorum engüzeli oldugunu
ama ondada ban yeme ihtimali, var
isro bot beleş degil sbot cok pahalı bende biliyorum engüzeli oldugunu
ama ondada ban yeme ihtimali, var
isro bot 3 yıl kullandım sbot geçiş yaptım şuana kadar hiçbir charım block yemedi
sro loader vb gibi şeyleri kullanırsan block yeme ihtimali %100
ps:geçmiş olsun
İyi olmuş
sizin yaptıgınız ayıp birşey ben burda derdimi anlatırıyorum nedenini soruyorum siz iyi olmuş diyorsunuz 😢
benim anlamadıgım salı günü serverler acıldı sonra girdim 1 2 saat sonra ban yedi ?
Hocam "bot kullandım, banlandım" diyorsun. Bide niye diye soruyorsun 😁
İyi olmuş
Hocam "bot kullandım, banlandım" diyorsun. Bide niye diye soruyorsun 😁
hyr salı günü pacth geldikten sonra girdim sonra dc yemiş bi baktım bloack yazı ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
V 1.202 geldikten sonra oyuna giren varmı ? arkadaslar oyuna girdim ama 2 dk sonra dc 3 kere böyle oldu Heraya 3.30 dakika dan sonra girdim 5 dk sonra DC! merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın Ecsro Ykledim Girdim Oyuna Ama Bi Sorun Var!!