Icerige atla
Extraloob

Uzuneşek kursu açılıyor

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
D
Dampyre OP ⭐ 19y
Uzuneşek kursu açılıyor

Topaç, çelik-çomak, koza, kıztaklası, birdirbir, uzuneşek gibi oyunların kaybolmaya yüz tutması üzerine, Erzurum Kültür Müdürlüğü kurs açıp bunları çocuklara öğretmeye karar verdi. Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, "Çocuklar günün büyük bir bölümünü bilgisayar ve televizyon başında geçiriyor. Çocuklarımızın daha sağlıklı yaşamaları ve kültürel yozlaşmaların önüne geçmek için geleneksel çocuk oyunları kursu açacağız. Folklor araştırmacalarımız, bu oyunların kuralları, metotları ve materyallerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

11 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
uzun essek olmedi olmez hala her okulda oynanan bi oyun bence cok zvkli bi oyun 5v5 7v7 fln manyka otesi task olan bi oyun
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
bis oynuyoduk dün hitful un (burak) ın pantolon yırtıldı muhaaha 100 kilo adam uzun eşşek oynarsa böle olur Mr. Green Mr. Green
N
aman aman bırakın bitsin kaybolsun şu gerizekalıca oyun okulda görüyorum her oynayışda yha birinin pantolonu yırtılıyo yada kafası gözü yarılıp fıtık oluyo türk gençliğine zararlı bir oyun
M
uzun esek olurmu ya gecen yıl hep oynuoduk artık oynıcak yer kalmadı olsa gene oynardım ^^
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
biz çok oynardım ama benim bi kere kafam yarıldı o gündür oynamıyom(üçbuçuk atıom) Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
açılacak binlerce kurstan sonra sıra buna mı geldi ohanness diyorum Shocked
H
hitful ⭐ 19y
slayer Değinme o konuya yazlız Aytuqya çok pis atladm Yirttima Deydi Pantolonu Twisted Evil Twisted Evil
T
TanerUNER ⭐ 19y
UZUN EŞŞEK OYNAMALIYIZ !!!!! EVET Very Happy
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Baska Konu Yok Bumu Dertleri Evil or Very Mad
H
HosenberG ⭐ 19y
zuhaha ben pantolonumu yırtmıstım bi kerede cocugun kafasını yarmıstım Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: